English: DECORATING MY APARTMENT

SOMETHING OLD & SOMETHING NEW

Okey, så dette er grunnen til noe halvveis blogging om dagen – eller skal vi si sommer? Jeg sa i vinter at sommeren var perfekt å pusse opp på, fordi jeg gjorde ingenting uansett. Nå forstår jeg at ingenting er jo å slappe av, ha ferie, sole seg og bade. Er det ikke rart hvordan man kan kjede ræva av seg, for å så savne det fordi du forstår at det faktisk ikke var så verst likevel? Jesus, er jeg bipolar? haha. Leiligheten begynner å falle på plass, og er jeg veldig heldig så er den ferdig i løpet av 2 uker!!! Så er det mange av dere som har lurt på om jeg kan vise dere noe av det jeg har kjøpt, and here it is! Alt som er avbildet her er ting jeg skal stappe inn i den bittelille leiligheten min! Maler kommer til uken og skal kamuflere veggene i fargen «hvit lin», mens strukatur er satt opp rundt taket sammen med rosetter.

Mirror: HER / Lamp: finn.no / Swan: Aliexpress / Bed: HER / Washbasin: HER / Sofa: Milla botique

// Okay, so this is the reason for some halfway blogging these days – I said in winter that summer was a perfect time to move because I did nothing anyway. Now I understand that nothing is to relax, have a holiday, sunbathe and swim. Haha, GOD I am bipolar. The apartment starts to fall into place and if  i`m very lucky it’s finished in 2 weeks !!! Then there are many of you who wondered if I can show you something of what I’ve bought, and here it is!
Everything that is pictured here is something I will have in my tiny tiny apartment! //

14 Responses to NY TING TIL LEILIGHETEN

  1. Heiii Anniken! Må bare spørre deg hvor du pleier å kjøpe alle smykkene/øredobbene dine fra? Du har så mye fint!!

  2. Damn, du har virkelig en god smak! Tror vi nesten har like smak hahaha! Elsker leiligheten din btw

  3. Nettopp kjøpt leilighet selv og sitter med fargevalg til veggene. Mener å huske at du har lagt ut på story tidligere om et par farger du har hatt som du har vært fornøyd med ? Evt noen andre farge favoritter du kan tipse om?

Leave a reply