Jeg tenkte å vise dere noen innkjøp jeg har hatt i det siste. Har av en eller annen grunn fått helt dilla på sort og gull. Så jeg har lenge lett etter en reisebag, rett og slett fordi jeg reiser mye og hver eneste gang ender jeg opp med en stappfull veske istede for å bare ta en koffert. Jeg hater å drasse på så utrolig mye og da lar jeg alltid kofferten stå igjen. Men den stappfulle vesken ser ikke akkurat så bra ut det heller, itillegg blir det bare slitsomt og ting faller ut. Haha, typisk meg å nekte på livet ved å ikke bare ta den sabla kofferten istede. Så jeg bestilte meg en bag hjem her om dagen og den er helt perfekt! Itillegg har jeg også lett etter en ny lommebok lenge, og fant tilslutt en fra Tiger of Sweden! Utrolig praktisk og har plass til alt uten at det blir et stort rot. Haha, høres ut som om jeg prøver å organisere livet mitt om dagen. Så over til siste ting, gummistøvler! Jeg tror ikke jeg har eid et par gummistøvler på flere år, så når jeg først skulle ha meg et par ville jeg ha noe ordentlig fint! Disse er så utrolig deilige og ser ikke ut som gummistøvler i det hele tatt! Glidelåsen bak gjør de så utrolig fine og foret inne er fantastisk!
Holder meg varm på bena på kalde høstdager!

Lommeboken kjøpte jeg på bystasjonen i Sandnes!

Reisebagen fra Day Birger et Mikkelsen finner dere HER

Disse gummistøvlene fra Colors of Calefornia finner dere HER

-A9

13 Responses to Nye innkjøp!

 1. Hei!

  Første gang jeg trykker meg inn på bloggen. Fikk et veldig hodt inntrykk! 🙂

  Jeg forelsket meg helt i skinnjakken din i forrige innlegg (bodaskin).

  Har selv nå tenkt å bestille denne, men lurer på hva du fikk i toll?

  Bestilte badedrakt fra USA og fikk en gigantisk tollregning med pakken. Hvis jeg får vite tollbeløpet først, så vet jeg omtrent hva jeg har å legge på i penger…

  – Inger

 2. Heisann, fine Anniken!

  Utrolig fin lommebok, vurderer selv å skaffe den fra boozt som du linket til – herlighet så fine de er! Men lurte bare på en ting, får man plass til en iphone inni der om man lukker glidelåsen?:) Tusen takk for svar. Ha en fin kveld videre, skjønne deg! Klem fra fast leser:)

Leave a reply