✨ FØLELSEN AV Å FÅ NOE NYTT I POSTEN ✨

Herregud, dette får jeg så gode minner av! Som mange andre kan dere kanskje huske alle disse bokklubbene når man var liten, eksisterer det fortsatt? Jeg var medlem i penny klubben helt til mamma og pappa var lei av at jeg kun ville ha alle tingene i steden for bøkene.. Hehe, slik har jeg vel vært med alt siden. Vil kun være borti det jeg synes er interessant. Kanskje bøkene kun var der for å gi foreldre en unnskyldning til å la oss i det hele tatt få lov å være medlem. Men, nå som man har blitt litt eldre kan man faktisk få i pose og sekk. Det føler jeg med dette, for med Glossybox får du hele 5 skjønnhetsprodukter innen hud, hår og sminke i posten hver måned for kun 179 kroner (ja det er sant). Hver måned har Glossybox forskjellige temaer, slik som denne, August som er «endless summer» som handler om å holde på sommerfølelsen bare litt lenger.. La oss prøve å holde på de solkyssede skinnene, og fukten i huden bare litt til, selvom jeg gleder meg til hva neste Glossybox kommer med til høsten, og hva koselig den kan inneholde.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

"Glossybox er en luksus i hverdagen - oppdag nye spennende produkter innen makeup, hår, - og hudpleie! Med Glossybox får man hjem en eske fylt med 5 skjønnhetsprodukter hver måned for kun 179 kr/mnd"

BANG BEAUTY EYEBROW CREAM

» bryngele som gir naturlig markerte øyenbryn. Påføres best med medfølgende pensel.
Begynn med konturene og fyll deretter i farge. Når formulaen har seg holder brynene seg hele dagen «

SHUMEI SKINCARE FACE MASK

» ansiktsmasker eksklusivt utviklet for skandinavia. Den silkemyke masken lar serumet trenge dypt inn i huden og etterlater den frisk og hydret.
Serumet tilhører fuktighet, elastisitet og reduserer rynker og fine linjer «

LARITZY COSMETICS SHADE STIX

» en kremaktig stift som gir en subtil solkysset glow samtidig som den fremhever dine ansiktstrekk.
Den lette silkemyke formulaen er enkel å påføre direkte
på ansiktet med høy presisjon og mulig oppbygging for ekstra effekt «

VICHY NATTKREM OG MASKE

» restiturerende nattkrem og maske mot aldringstegn forårsaket av omgivelsene.
Inneholder blant annet naturlig resveratol bifidus fra probiotika, Baicalin (rotekstrakt) Vitamin B3 og VICHY termals kildevann «

NIVEA DEODORANT 

» denne nye antiperspiranten fra NIVEA gir deg effektiv beskyttelse og en langvarig, tørr følelse i 48 timer.
Den herlige blomsterduften gir en frisk følelse gjennom hele dagen! Påfør jevnt og la tørke før du kler på deg «

– R A B A T T   K O D E –

Med koden "ANNIKEN20" får dere 20% på valgfritt abonnement - HER 

8 Responses to NYE PRODUKTER HVER MÅNED!

  1. Hei♥️ På instastory for et par dager siden, danset du rundt i en leilighet etter byen. Hva het sangen? Har sånn hang up, men klarer ikke komme på navnet – dødsirriterende!

  2. Har hørt og lest bare negativ kritikk om de, dessverre. Har hatt lyst å prøve de så lenge men aldri tørt da de har svindlet og aldri kommet med pakkene som de skal til mange av kundene sine. Står overalt på Instagram og siden dems på Facebook. Så vet ikke om dette var noe lurt å «reklamere» for? Men om de har skjerpet seg så er saken en annen ☺️

Leave a reply