ANNONSE // I samarbeid med David Andersen

HELT SIDEN 1876

Har David Andersen år etter år lansert vakre smykkekolleksjoner i både sølv og gull i Norge. Dette året har de funnet frem gamle papirer og funnet tilbake til disse tidløse smykkene. Hele kolleksjonen består av hele 23 forskjellige simple sølvsmykker i ekte sølv! Fra små hjerter, øreringer og litt mer massive armbånd. Jeg er minimalistisk av meg, og når det gjelder smykker trenger jeg at de ikke tar for mye plass. Jeg vil at det skal være både elegant, samtidig med et hint of edgy! Noe som kunne passe til både hverdags og fest, strikkede gensere og høstens farger. Jeg valgte meg ut tre tidløse smykker, store hoops, et lenkearmbånd og såklart min store favoritt, ringen! Jeg har lett i evigheter etter en passende ring som kan sitte på min aller minste finger. Utrykket det hele gir er til å dø av, og jeg elsker at jeg satset på noe større i ørene! Det ble ikke så massivt som jeg hadde trodd, men stiltrent og tynt. Love it. Jeg har også en elsk for å blande sølv og gull, så de var rett og slett p e r f e k t. Gleder meg til å legge lag på lag av disse smykkene, både på armer og hender! Perfekt gave er de også!

.   .   .

David Andersen sine smykker er også utrolig fint å gi til noen du er glad, man kan til og med gravere personlige bokstaver og tegn på smykkene! Det finnes ikke noe vakrere enn å gi smykker en personlig liten touch, og det betyr så mye mer! Dere burde absolutt titte på den nyeste kolleksjonen og mine smykker finner dere her:

Store hoops: HER / Armbånd: HER / Ring: HER

TODAY I´M WEARING:

Jakke: Zara / Genser: Acne / Belte: Zara / Bukser: Rodebjer

7 Responses to NYE TIDLØSE SMYKKER!

  1. Du er en av de vakreste jeg vet om<3 Ved å se deg på bloggerne ser man at du er akkurat det jeg har følelsen av at du er; naturlig, ekte, avslappet og kul. Fortsett å være akkurat den du er, du inspirerer og når ut til SÅ mange! Stor klem fra trofast bloggleser

  2. Du er så ufattelig nydelig <3 Ved å følge med deg på bloggerne, bekrefter du de oppfatningene jeg har hatt om deg; at du er ekte, naturlig, avslappet og kul. Du er så lite påtatt virker det som, og det digger jeg! Fortsett å være akkurat den du er, og vit at du når ut til mange mennesker! Stor klem fra trofast bloggleser

Leave a reply