english: new things in my apartment / reklame – inneholder reklamelenker

Rett før jeg dro på ferie bestilte jeg en liten pakke med ting fra Royaldesign, og denne lampen fra Gubi var en av tingene på listen. Jeg har sett den på Milla flere ganger på aker brygge, og har siklet lenge etter denne! Vet enda ikke helt hvor jeg skal plassere den, men foreløpig skal den få stå akkurat der! Tenkte egentlig å bruke den som en nattbordslampe, men følte at den ble for borte i vinduskarmen! Lampen finner dere: HER

// Just before I went on vacation I ordered a small package of things from Royaldesign, and this lamp from Gubi was on the list. Don’t know yet where to place it, but for now it should be right there! Was really thinking of using it as a bedroom lamp, but felt like it was gone in the window sill! You find the lamp: HERE

Ææ, jeg tror ikke dere forstår hvor lenge jeg har lett etter disse! Så de første gangen på nycbambi sin Instagram og falt pladask! Husker hun la ut et bilde med pasta i den store skålen, og kaffekoppen i den andre. Hennes er fra et helt annet merke og kjøpt i New York, men vil si at disse er helt identiske, så ble veldig glad når jeg kom over disse! Store: HER / små: HER

// Oh, I don’t think you understand how long I’ve been looking for these! Found them on nycbambi’s Instagram and loved them! Remember she posted a picture with pasta in the big bowl, and a coffee cup in the other. Her is from a completely different brand and bought in New York, but would say these are completely identical, so was very happy when I came across these! Large: HERE / Small: HERE

Så til mitt vakre kunstverk. Jeg ser på det hver dag, og føler nesten det er et bevis på hardt arbeid. Jeg kunne aldri drømt om å ha en leilighet i Oslo for 5 år siden, og nå er vi her. Vi er så her, at jeg har fått lov til å kjøpe meg et kunstverk uten å bli blakk! Kunstverket er laget av Ingri Haraldsen som jeg beundrer så utrolig mye, og det er kjøpt på mitt favoritt galleri i Oslo QB!

// So to my beautiful work of art. I look at it every single day and almost feel it is proof of hard work. I could never have dreamed of having an apartment in Oslo 5 years ago, and now we are here. We are so here, that I have been allowed to buy a piece of art without being broke! The artwork is made by Ingri Haraldsen which I admire so much, and it is purchased at my favorite gallery in Oslo QB!

Så noe smått til kjøkkenet! Trengte en pensel etter at jeg alltid bruker fingrene, og en ekstra tresleiv! Pensel: HER / Sleiv: HER
// Something for the kitchen! Needed a brush after I always use my fingers, and an extra wooden spoon! Brush: HERE / Spoon HERE

5 Responses to NYE TING I LEILIGHETEN

  1. Skålene er døds lekre! Jeg jobber på en interiør butikk i Bergen og der selger vi masse av Mateus service. Ønsker meg noen skåler selv. Perfekt til smoothie bowls og lignende! Døds stilig lampe også. Love it!

Leave a reply