T H E   H I G H  W A I S T   S H O R T S

Oversized høytlivs shorts, super fin med et belte og herregud. Dere vet ikke hvor lenge jeg har lett etter en slik. Fant den på en litt gjemt vintage butikk på løkka, inn gaten før Acne Archive til venstre hvis du kommer fra Birkelunden “siden”. De hadde faktisk mange av disse og jeg betalte 250kr.
Tenker denne med en kul bikini overdel og en brun løs dressjakke. Kommer til å bli så fint!

T H E   L E A T H E R   P U R S E

Denne prutet jeg på!! Haha, vet ikke hvor den selvtilliten kom fra, men da damen i kassen sa 250, sa jeg 200kr. And ey? Det er 50 kroner! Jeg er ikke fan av vesker jeg ikke kan slenge rundt meg som en stor bag, og kjøper sjeldent vesker. Men denne var så utrolig fin å ha på skulderen (yes det sa jeg), om ikke bare i hånden slengende ved bena. Det var kjærlighet ved første blikk og ble funnet på vintage butikken i høyre gate før Acne Archive (elsker at jeg bruker de som punkt her).

T H E    I N T E R I O R

Sist men ikke minst fant jeg disse to vakre skapningene. Lysestaken betalte jeg 20kr for, og vasen kostet 30 kroner. Latterlig? YessIknow. Disse fant jeg på den nederste bruktbutikken på løkka, VED siden av Acne Archive (bare andre siden av gaten). Så poenget mitt er vel at alle disse butikkene ligger ganske nærme hverandre. Super mye fint, og denne er desidert billigst. Mye gammelt, så man må rett og slett titte godt!

4 Responses to NYE VINTAGE SKATTER

Leave a reply