Det er så utrolig mye fint i butikkene om dagen, sommerklærne blir slengt ut og høstvarer kommer inn. Alle vet at jeg har en eller annen obsession når det gjelder høsten, og jeg elsker vært eneste sekund av den. For en årstid. Kunne hatt den året rundt, uten unntak. Luften blir kaldere, og minner strømmer på. Jeg synes akkurat det er så rart. At bare en lukt kan fylle sinnet med minner du trodde du hadde glemt. Akkurat som om du kjenner følelsen strømme igjennom kroppen og hode ditt lager ett lite bilde av hva som skjedde den gangen. Du kan nesten føle, lukte og se alt som den gang var. Jeg elsker og hater de øyeblikkene. Elsker det fordi det er en underlig og rar følelse som får meg av en eller annen grunn til å føle meg veldig levende. Hater den fordi jeg savner det. Jeg kan savne selv det vondeste minne som bringer frem en eller annen følelse.. Man har kun lyst til å skru klokken tilbake og stå i samme situasjon igjen. Bare en gang til.
Genser: HER / «Slange» sett: HER / Topp: HER
Skjerf: HER / Bukse: HER / Jakke: HER
Topp: HER / Cardigan: HER / Jakke: HER
Jakke: HER / Bukse: HER / Topp: HER

Jakke: HER / Kåpe: HER / Jakke: HER

Hatt: HER / Sko: HER / Sekk:HER

//Affiliate lenker

Forresten! Dere som lurer på ett godt alternativ til de sorte skoene jeg alltid bruker? Disse fra nelly ligner veldig mye på de

-A9

10 Responses to Nyheter hos Nelly

Leave a reply