Da tenkte jeg å vise dere litt kjoler! Jeg har selv lenge slitt med hva jeg skal ha på meg på både nyttårsaften og andre anledninger fremover, så tenkte kanskje å gi dere litt tips! Jeg har alle kjolene under i xsmall, eller den minste størrelsen de har. Jeg har iallefall planer om å bruke disse kjolene mye fremover! Elsker spesielt den vinrøde fra Bubbleroom, den er sååå fin! Jeg har jo lagt hjertet mitt i kjoler med åpen rygg! Haha. Uansett, vinneren fra luke 6 ble Andrea wold og vinneren fra luke 7 ble Ida martine!
Gratulerer, jeg sender dere en mail!

Paljettkjole fra Madlady.se finner dereHER

Nydelig vinrød kjole fra Bubbleroom.no finner dere –HER

Perfekt gallakjole i paljetter fra Bubbleroom.se finner dereHER

Nyttårskjole i paljetter fra Ivyrevel.com finner dereHER

Verdens nydeligste kjole fra Bubbleroom.no finner dereHER

Haha, jeg ler godt av de siste bildene her, jeg ser jo ut som en tiåring!

//Sponset

-A9

48 Responses to Nyttårs kjolene mine

 1. Hei! den røde kjolen var bare helt nydelig! hvor høy er du? tenkte bare i forhold til lengden på kjolen:)

 2. Hei Anniken! Det er en ting jeg lurer veldig på. Hvor har du kjøpt Daniel wellington klokka di og hvilken farge har du? Håper virkelig at du kan svare på dette spørsmålet.

 3. Kjære vakre Anniken! Jeg har fulgt bloggen din sin jeg så episoden din på teenage boss og tenkte «shit, håper virkelig virkelig hun har blogg!» og leste da hele arkivet ditt og fortsatte å følge deg. Etter å ha lest mange av innleggene dine om nedturene du opplever, som jeg kjenner meg veldig igjen i, så sitter jeg igjen litt bekymret. Du virker så flott, og så sterk, og vi håndterer alle problemene våre på ulikt vis. Og jeg håper virkelig du håndterer (og kontrollerer det) på en sunn måte 🙂 jeg bare syntes du har blitt så tynn i det siste, og håper det bare er tilfelle. Du er så fantastisk og jeg håper ikke du undervurderer deg selv! God jul, skjønne 🙂

 4. De var nydelige på deg! Kunne godt tenke meg den fra Ivyrevel til nyttår, men på nettsiden ser den mer lilla ut, så bare lurer på om den er mest blå eller lilla i virkeligheten? Og var det greit å bestille derifra?:)

 5. Hei! jeg vurderer å kjøpe den vinrøde kjolen til jul, men er litt redd for at den skal gå for langt ned bak.. Jeg er ca 1.60 høy og har ikke sånn super lang overkropp.. Hvordan gikk dette med deg? Jeg liker bloggen din utrolig godt, og du virker som et fantastisk menneske. Håper du får en super jul <3

 6. elsker håret ditt sånn som du har det når du har på den blå kjolen! mulighet til å legge ut bilder som en slags toturial på kossn du fikk håret ditt sånn? 🙂 skal på juleball til helga, så trenger noen tips til kossen eg kan setta opp håret. var veldig fint! 🙂

 7. jeg vet du har sluttet å blogge 🙁 men kanskje du leser dette alikevel. er det lov å spørre deg hvilket kamera du bruker når du tar bildene til bloggen din? <3

 8. vet ikke om du ser dette, men prøver alikavell.

  Hvilken str har du i den blå fra ivyrevel for har tenkt å bestille den jeg også 😀

  Du var kjempe fin i alle kjolene forresten!

Leave a reply