Åhh, tilbake til fine Norge. Jeg er glad i å reise, men ingenting er som å komme hjem. Dette har vært en så utrolig hektisk uke, og mer skal det bli når jeg kommer hjem. Vel, jeg er så takknemlig for alt jeg får oppleve. Alt jeg får se, ta og smake på. Virkelig, jeg er heldig. Jeg er veldig veldig heldig. Jeg har fått minner jeg kommer til å ta med meg resten av livet, og ikke minst kommer det til å være rart å ikke være rundt Joakim 24/7. Nå gleder jeg meg egentlig bare veldig til å lande, ta et stort skjerf rundt halsen og kjøpe en pumpkin spice latte før flytoget hjem. Har forresten blitt helt obsessed med disse floral maskene fra Kocostar! Herregud så nydelige de er. De finnes i forskjellige blomsterblader og virker kjølende på ansiktet. Aner ikke om man kan få tak i disse hjemme i Norge, men definitivt verdt å sjekke ut på nett om dere finner! Åh, hjem til kjære høsten. Can´t wait.. Vi snakkes snart verdens beste lesere, følgere, venner og mennesker.

// Oh, back to Norway. I love traveling, but nothing is like coming home. This has been such a incredibly hectic week, and more will it be when I get home. Well, I’m so grateful for everything I get to experience. All I get to see, touch and taste. Really, I’m lucky. I am very very lucky. I´ve created memories I will take with me the rest of my life, and it will be strange not to be around Joakim 24/7. Now I’m really just looking forward to the landing, taking a big scarf around my neck and buying a pumpkin spice latte before the train home. By the way, has become completely obsessed with these floral masks from Kocostar! Hello, how beautiful are they. They are found in different flower leaves and appear cool on the face. Do not know if you can get these home in Norway, but definitely worth checking out online if you find them! Oh, home to my dear autumn. Can’t wait .. We soon talk, world’s best readers, followers, friends and people //

14 Responses to ON MY WAY HOME

  1. Dette BØR være et forhåndsskrevet innlegg, kan ikke stemme at du ikke nevner det som har skjedd i Las Vegas mens du var der med et eneste ord…

  2. Relaterer så mye til det du skriver. Det er sykt gøy å reise, men digg å komme hjem som regel for å si det sånn. Jeg har nettopp startet å blogge litt, typ for to dager siden, hehe. Hadde vært kult om du sjekket den ut. Elsker alltid å lese det du skriver.

  3. Elsker bloggen din, men den nye skriften din var utydelig.. Jeg sliter mye med migrene så har alltid lav lysstyrke på når jeg har på pc, men jeg måtte skru opp på fullt og virkelig anstrenge meg for å lese nå, det var litt kjedelig i og med at lys fra pc osv er en veldig sterk trigger til meg. Håper du kan endre den så den blir litt tydligere!

  4. Har aldri lagt igjen kommentar på bloggen din før, men tusen takk for at du har fortalt så åpent om din kjærlighetssorg og depresjon. Da jeg leste din historie tenkte jeg “endelig!”, endelig noen som setter ord på det jeg føler også. Hos meg har det gått 2 år nå, 2 år med sorg og angst. Ødelagt.
    Men du gir meg håp om at det en dag blir OK igjen! Tror jeg er den som gleder seg mest til å lese boken din.
    Takk <3

Leave a reply