Topp: H&M / Shorts: Blanco (spania) / Klokke: Micheal Kors / Smykker: Gina Tricot / Belte: Pull&Bear (spania)

Idag har dagen min bokstavelig talt vært ett kjør fra morgen til kveld. Grunnen til at jeg ikke blogget igår var fordi… JEG KOM IKKE OPP TIL EKSAMEN! Herregud, jeg har sommerferie. Når begynte jeg å få flaks? JEG?! Kom fader ikke opp verken muntlig eller skriftlig, halleluja det fins en gud. Så igår tok jeg det helt med ro, mens idag? Herregud, jeg sitter endelig stille. Når jeg endelig faktisk har fri, må jeg jo opp på grunn av ett eller annet rart. Denne gangen var det to hunder som måtte luftes siden mamma startet tidlig på jobb. Så har jeg en kjæreste som våkner rundt 8-9 hver dag, så plutselig sto han på dør. (Derfor jeg alltid er trøtt mine venner). Så da ble det en veldig søvning frokost, før veien gikk rett til ett moteshoe jeg gikk i Hokksund. Endelig er jeg hjemme, er så godt! ♥ (Har forresten ikke på meg noe mascara på disse bildene!!)

Så må jeg be dere om en liten tjeneste! To venniner av meg var nemlig med på morgenshowet på NRJ «lur en venn». 
Nå ligger disse to jentene altså på første plass, å om de holder seg der til Mandag, har de vunnet 10.000 kroner. Jeg unner disse jentene alt godt, så håper jo selvfølgelig at de vinner!!
Dere kan stemme hver eneste time! Setter stoooor pris på alle dere som tar dere tid, å det vet jeg de gjør også!  

DERE KAN STEMME –> (HER)

-A9

29 Responses to Orange details

  1. Å du er så nydelig!

    jeg bare lurte på hvor du har tatt disse bildene? og hvor har du tatt de bildene når du har på deg lang kjole og blomsterkrans? (de ble tatt ifjor tror jeg) du er den peneste jeg vet om:) elsker bloggen din, klem<3

  2. I love your style and your hair and face are absolutely gorgeous! Greetings from Finland, have you ever visited here in Helsinki?

Leave a reply