· My favorite spot in my apartment, dark & golden · 

The golden ape: HERE
The golden table on wheels: HERE
Poster with elephant: HERE 
«Fuck you» finger: HERE
Cards Against Humanity: HERE
annonselenker / adlinks

Når ting tilslutt faller helt på plass begynner jeg å pakke på med ting. Jeg sliter ikke med å kaste, men jeg elsker å putte lag på lag. Minst mulig space, selvom det kanskje er det jeg synes er penest. Jeg vet ikke om jeg liker ting pakket, eller om jeg liker å egentlig kun eie 2-3 ting. Nei, I need it all, more is more. Jeg var bare nødt til å vise dere denne trilla igjen, for nå ser den bedre ut enn noengang. I tillegg fant jeg bomull for et par uker siden, hoppet halvveis i ekstase før jeg puttet de tørt i en liten vase. De kan vare i evig tid, og er allerede tørket ut. Så fine, så vakre og ikke minst har de en liten historie bak seg. Du tenker sikkert på det samme som meg. Ikke minst skaffet jeg meg «cards against humanity» på Ebay! Føler jeg henger skikkelig langt etter med den kortstokken der, men jeg har faktisk aldri spilt det! Gleder meg til neste jentekveld sånn at jeg kan fyre opp disse, er så spent på å se om de er like kule som alle mener at de er!

//  I just had to show you this trolley again, for now it looks better than ever before. In addition, I found cotton a couple of weeks ago, jumped up and down in happiness before I had to put them dry in a small vase. They can last forever and have already dried out. So so beautiful and not least, they have a little history behind them. You’re probably thinking about the same thing as me. Not least, I got «cards against humanity» on Ebay! Feeling I’m hanging really far behind with this, but I’ve never actually played it! Looking forward to the next wine and dine so that I use them! Excited to see if they are as cool as everyone thinks they are //

11 Responses to PERFEKT DRIKKELEK

 1. Så stilig det så ut!
  Den norske versjonen av spillet kan være mer morsomt -om man ikke kjenner begreper/personer i den engelske 🙂
  Heter Politisk Ukorrekt og selges på bokhandlerne 🙂

 2. Når kommer boken din ca? Vil ikke vente! Tror den kommer til å treffe på mange punkter som jeg går igjennom nå.

 3. Elsker stilen du har i leiligheten!
  Det er ikke bilde av det her, men jeg synes det sidebordet du har ved sofaen er så fint! Det med marmorplate og messingbase – hvor er det fra??

 4. Hei!
  Jeg har akkurat sett bloggerne-episoden på Sumo, og jeg lurer så fælt på hva bakgrunnssangen i slutten av episoden når du snakker om forholdet ditt med Anders, heter. Jeg har lett over alt, skrevet inn teksten på google, brukt apper på telefonen, men ingenting fungerer. Det er sååå irriterende for den var sååå fin. Det står heller ikke i rulleteksten, så jeg hadde et lite håp om at det kaaanskje var en liten mulighet for at du vet? O:)

 5. Cards against humanity er driitmorsomt! Bare pass på å begynne spillet før alle er så fulle at de ikke lenger skjønner det som står, hahah.

 6. Tror foresten at du ville likt boka Stille av Susan Cain. Handler om det å være introvert og ha behov for rom. Gav meg så mye fred.

Leave a reply