//AnnonsePERFEKT VINTERHUD!

♥ Sammen med Bangerhead tenkte jeg å vise noen enkle triks til perfekt vinterhud! Det er vanskelig å ikke se ut som en vandrende orange bamse når vintersnøen kommer, men i år skal dette altså ikke skje! Haha, jeg vet ikke hvor mange forskjellige farger jeg får se når vinteren kommer, så det er alltid gøy. Uansett! Når det gjelder min flotte røde tomat hud når jeg rødmer, så er det Clinique sin primer jeg bruker for å få et godt underlag. Videre er The Balm sin krem foundation perfekt for et naturlig og fint resultat, den dekker godt og holder lenge. Videre påfører jeg concealer fra Elizabeth Arden, som har vært en favoritt lenge. Jeg er EKSTREMT blå under øynene så denne er perfekt for meg!

PERFEKT VINTERHUD!

DuWop sin higlighter er perfekt for å få frem kinnbena denne vinteren ♥ Den gir en helt fantastisk glød og kan bruker overalt! Enten over leppen, som higligther, «solpudder», øyenskygge… You name it! Virkelig en favoritt i min sminkepung.

PERFEKT VINTERHUD!

Smykke mitt er forresten fra Kushini, som kan kjøpes: HER

PERFEKT VINTERHUD!

Jeg trenger en god leppomade 24/7 og denne fra Elizabeth Arden har jeg brukt i flere år. Jeg pleier alltid å ha krukker med meg på farten, men stift er noe jeg har ønsket meg lenge. Når jeg var liten pleide mamma å smøre denne på alt fra eksem til solbrenhet, det er rett og slett en vinunder krem. Den andre leppestiften er fra Clarins i fargen «nude rose» og gir perfekte nude lips!

PERFEKT VINTERHUD!

♥ For en naturlig look denne vinteren blander jeg to forskjellige skygger fra Clarins. Den mørke i globalen og den lyse på øyenlokket. En perfekt dus og rolig look jeg bruker nesten hver eneste dag. Den mørke er i fargen «rosewood» og den andre er «nude rose»

PERFEKT VINTERHUD!

Ingen stor overraskelse at jeg er helt totalt avhengig av tørrshampoo. Noe jeg aldri på tørre møkka kommer til å gi meg med heller. Jeg bruker det til og med i nyvasket hår. Jeg hadde vært rik om jeg ikke brukte penger på tørrshampoo, I promise.

PERFEKT VINTERHUD!

NATURLIG OG ENKELT

Alle produktene kan dere få kjøpt HER ♥ De har også et rikt utvalg på andre fantastiske produkter, så det er bare å titte etter julegaver også! Når det kommer til dagen i dag har det gått i et sett. Leiligheten min er sånn halv ferdig og jeg gleder meg mer enn noengang til å vise dere hvordan dette blir. Mamma flyr rundt og sier jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilken stil jeg vil ha, haha. Men vet dere hva? I don´t even care. Dette blir så meg som det kan få blitt. 100 personligheter tilfører 100 forskjellige stiler, og om det ser ut som et totalt kaos? Ja da er det mitt!

// Here is my everyday makeup look this winter. Its hard to find some perfect color match with the hard snow here in Norway when it is so damn bright! Anyway, all the products you can find here! I really love them all //

-A9

18 Responses to PERFEKT VINTERHUD!

 1. Hei vakre!
  Har ikke med innlegget å gjøre, men lurer sånn på hvor du kjøpte det bordet ditt du la ut på snap? Det med marmortopp. Har letet så lenge etter et slikt og det så bare helt perfekt ut?
  Stor klem

 2. Hvilken farge har du i foundationen ? Er ganske blek om vinteren, men er usikker på hvordan farge jeg skal kjøpe.

 3. Hei! Kommenterer sånn ca. aldri, men nå synes jeg det er på tide. Du er så vakker og har en helt fantastisk blogg, stå på videre du er kjempeflink 🙂

 4. Du er nydelig Anniken, er så inspirerende å se alt du har fått til med tanke på bloggen, sewatshop og alt, virkelig. stå på!

  lurte bare på hvor toppen du har på bildene er fra? <3

 5. bruker du fundation og slik hver dag siden du har så glød -akkurat som på disse bildene O.o kan du vise hvordan du ser ut uten såfall?synes du kunne vist litt før og etter så vi ikke bare må ta deg på ordet når du sier noe er bra….

 6. åå NYDELIGE ANNIKEN, inspirasjon og det rette menneske å se opp til, i mine øyne er du så utrolig nydelig vennen! Jeg lurte også på om du har noen tips til å få en bra blogg, og hvordan får du lyse og fine bilder, har det med hvor du står og redigering å gjøre? Jeg sliter også veldig mye med å få et bra blogg design, jeg har ikke råd til å kjøpe så om du vet om noen gratis blogg design? Ha en utrolig fin kveld videre fine deg! <3

  • Har veldig mye med kamera å si, jeg redigerer svært lite av bildene mine!! <3 Men jeg bruker picmonkey når jeg først gjør noe!! <3 hmm, har du prøvd å google litt ? Mye gratis der ute

Leave a reply