Reklame – inneholder eget klesmerke

JEG FÅR DET IKKE TIL MED ORD

Hei, søte fine flotte folk. Bloggingen går litt tregt om dagen, og det er ikke med meningen. Jeg er bare veldig sliten, og så er det jo også det.. At jeg gjerne vil fortelle dere hvorfor, hvordan, men jeg er redd. Jeg er skikkelig redd for at det skal virke som om jeg klager, at jeg bare syter og at det er en del av livet jeg bare må legge bort. I går la jeg ut på en morsom måte på Instagram at jeg var sliten, og jeg fikk kanskje 10-20 dms om folk som følte det samme. Ah, jeg bare har så forbanna skrivesperre, og det å snakke om følelser har bare plutselig blitt så vanskelig. Det var noe som dro sammen med boken, når alt oppstyret skjedde. Jeg har blitt som en brusflaske med kork, som jeg rister og rister. Mamma sa det i går, at jeg må slutte å holde på ting til jeg sprekker. At jeg må gråte i doser, og fortelle folk rundt meg hvordan jeg har det. Jeg klarer det ikke. Men før, før klarte jeg å skrive det med ord. Det har stoppet litt det også. Jeg bare tror at det ikke er lenge til før jeg tar min årlige ferie fra bloggen, som jeg gjør hvert år. En måned i året med totalt blogg forbud, haha. Ikke at jeg ikke klarer å gjøre ingenting uansett. Jeg bare går på reserve batterier. Dette året har vært.. Voldsomt, skikkelig voldsomt. Føler meg helt herja med, og det er på tide å få dyrket litt styrke igjen.

...

// My blog goes a bit slow these days, and it’s not with intention. I’m just tired.. And I want to tell you why, but I’m afraid. I’m terribly afraid that it will seem like I’m complaining.. I just have to put it away. Ah, just suddenly my writing has become so difficult. Mom said I had to stop holding things till I burst. That I have to cry in doses and tell people around me how I am. I just can´t. But before, I managed to write it down. Now I can´t find the right words either. It’s not long before I take my annual holiday from my blog, as I do every year.. I just need a break //

HOW TO STYLE YOUR “KNUST T-SHIRT

Såå, herregud. Jeg har mitt eget klesmerke!! Hvor surrealistisk er det? Vel, i dag tenkte jeg at jeg ville vise dere hvordan jeg har gått med “knust t-shirt” en stund, og denne er en av mine store favoritter (jeg sier det til alt). Da den er så innmari myk og god, samt at jeg elsker det “rifla” utseende. Elsker også små detaljer under haken som gjør seg under blazere, jakker og cardigans. Det løfter et helt antrekk, og gjør det også mulig at et beige outfit kan bli veldig fint med sorte sko.

//So, oh my God. I have my own clothing brand !! How surreal is that? Well, today, I thought I’d show you how I’ve style my “knust t-shirt” for a while, and this is one of my big favorites (I’ll say it to everything). As it is so soft, and I love the look. Also loves small details under the chin underneath blazers, jackets and cardigans. It lifts an entire outfit, and also allows a beige outfit to be very nice with black shoes //

BLAZER: OLD FROM MANGO / PANTS: FILLIPA K / KNUST T-SHIRT: HER 

3 Responses to PHONE ADDICT – OUTFIT

 1. Veldig stor forståelse for at du tenker på den årlige ferien din 🙂
  En pause tenker jeg kan gjøre godt, et pust i bakken, hente seg inn å få overskudd slik at man får boblet av ny lyst og føle seg mer inspirert !
  Jeg merker ihvertfall jeg er mye mer inspirert når jeg er uthvilt og ikke har tusen tanker i hodet. Kommer til å savne bloggingen din i mellomtiden(som bare er positivt fordi den betyr mye for meg, og setter ekstra pris på innleggene når du er tilbake, etter å ha kjennt på på å savne å lese dine treffende tekster, se inspirerende bilder)
  Ta deg en velfortjent ferie om du har behov for det:)<3 Og bloggingen blir bedre når man har det godt tenker jeg?

  Forresten veldig kloke ord fra moren din, de skal jeg huske på, lett å holde på ting for lenge, godt å lette trykket!
  Ha en fortsatt fin uke <3

 2. I guess the best thing about having a blog is that it gives you complete freedom. You can write, you can stop writing it… It’s your world and you can do whatever you feel like to. I also sometimes feel more or less inspired to write, but I remind myself every time, that I don’t have to. And it’s a nice feeling, simply to wait for that inspiration to come back 🙂 Lovely outfit and pictures! 🙂

Leave a reply