God morgen! 

Nå har jeg akkurat fortalt mamma hva jeg gjort, haha, for jeg sa jo aldri ifra.. Om dere følger meg på twitter er det sikkert mange som fikk med seg mitt lille spontan øyeblikk, da en vennine av meg la ut et av bildene over. Jeg har aldri i mitt liv tenkt tanken på å ta flere hull i ørene enn jeg har fra før. Men når jeg så det bilde, var jeg helt sikker på at sånn, sånn ville jeg ha også. Så dagen rett etterpå, tok jeg 2 nye hull i ørene mine, som etterhvert skal bli 6 hull. Haha, gud, jeg som er livredd for sprøyter og nåler, la meg faktisk på pinebenken. Jeg skal selvfølgelig ikke ha ringer nedover ørene, men det er jeg nødt til i starten. Regner med at om et par uker kan jeg pynte det ene øret mitt med fine øredobber, det blir så fint!

Jeg tok forresten hullene på Leading light i Drammen, kjempe flinke!   

Nå skal jeg ut i solen! Kos dere masse!

-A9 

 

18 Responses to Piercing!

  1. Haha, det vil jeg også gjøre faktisk! Synes det er så utrolig tøft. Med de »rette» øredobbene kommer det til å se enda bedre ut 🙂 Du er så utrolig vakker, Anniken. Håper du vet det!

  2. Stilig! Syntes du var så ufattelig fin på håret på 17.mai, du kunne ikke lagt ut en billedserie step by step eller video så vi kan lære å lage sånn flette? 🙂

Leave a reply