IMG_8607 copyIMG_8662 copyIMG_8617 copyIMG_8658 2 copyIMG_8624 copy
Jakke: H&M / Genser: BikBok / Skjerf: Gina Tricot / Tights: Ebay, kan finne den HER / Sko: Jeffrey Campbell

Ahh, jeg digger den nye tightsen min! Haha, jeg syns den er dritkul. Pappa derimot, ikke så veldig stor fan.. Men det får gå, jeg trøster han med at det er jeg som skal gå i den og ikke han. For dere som lurer betalte jeg 94 kroner for den, og frakten er gratis! Ebay er serriøst helt fantastisk når det gjelder sånt. Jeg har bestilt ting fra Korea, Kina, USA og andre land som er laaaangt unna. Likevel betaler jeg ingenting for selve frakten! Så det er supert, bare pass på at selgeren dere skal handle fra er ?Top Rated? Da er dere 110% sikker på at dere får det! Jeg har iallefall ikke opplevd noe annet!

Ha en finfin kveld! 

-A9

One Response to PINK BALLOONS & SPACE

Leave a reply