...

Jeg vet ikke hvordan det ble slik. Hvordan våre veier en gang krysset seg. Så tilfeldig. Vi likte hverandre ikke heller. Stille på hver vår side, men samtidig lyttende til den andre. Vi fungerte, vi gjorde jo det. Men vi holdt ikke kontakten, lot det gå. Så var du der igjen. Helt tilfeldig, denne gangen i et annet land. Vi nikket, tenkte vi måtte slå av en prat. En kaffe, neste uke – snakkes! Hva skjedde etter det? Hva sa jeg som endret oppfatningen din av meg? At jeg var en skjør sjel, et tenkende vesen, ikke så blond og dum lenger? Jeg tenkte det om deg. Ting du sa begynte å gi mening. Jeg lyttet, lo med deg og ikke av deg. Jeg fikk en medfølelse, en dyp kjærlighet for deg. Du ble min aller beste venn Cornelia, og jeg er evig takknemlig for at jeg får lov å reise med deg, kalle deg min venn og ikke minst kollega. På mandag skal vi starte vår første podcast sammen, og det er kun en av mange mange ideer vi har. Slike vi skal ta år for år. Få de gode ideene til å skjer, slik som denne. Ting tar tid, vi vet jo det. Vi tok tid, og nå skal vi gi den tiden til alle andre, for den er kanskje, vel noe av det mest dyrebare jeg eier.

10 Responses to PODCAST MED MIN BESTE VENN

  1. Så på mystoryen din ar du har hengt opp “tyll” rund senga, har du en eller kn du lage en tutorial på hvordan du har gjort det?

  2. Hvor kjøper du Levis REDONE buksene/shortsene dine? Så på tise, hvor du hadde lagt ut en utrolig fin shorts fra Levis. Men strl. 25 er dessverre for lite til meg. Bestiller du det fra nettsiden eller selger de det her i Norge? Isåfall hvor? Og hvis du bestiller, hvordan er det med toll/frakt?

    • Trroooor de selger det på eger?? men jeg har alltid bestilt på nett, og har faktisk ikke fått noe toll!

Leave a reply