RECIPE:
1 hel fennikel / 1 fennel Halsans kok kyllingbiter / vegan chicken Fetaost med soltørkede tomater / Feta cheese with sundried tomatoes Byggrynsris for 2 personer / whole grain rice 1 Avocado / 1 Avocado Vårløk / Spring onion Bladpersille / parsley Sorte oliven / black olives
Kok opp byggrynsris i en skjele sammen med litt salt, i ca 15 minutter. Stek «kylling» i litt smør med salt og pepper, sett til side. Så kutter du fennikel persille og vårløk. Legg så alt i en stor bolle sammen med sorte oliven, kylling, fetaost og ris, bland alt sammen og dander med en hel avocado, og litt balsamico på toppen om man liker det. Suuper digg, fresht og går ganske så raskt.
// Boil whole grain rice in a bowl together with salt, for about 15 minutes. Fry «chicken» in butter with salt and pepper, set aside. Then you cut the fennel, parsley and spring onion. Then put everything in a large bowl together with black olives, chicken, feta cheese and rice, mix everything together and have a whole avocado on top, and a little balsamic if you like. Fresh and goes pretty fast <3