RECIPE:

En håndfull reinsdyrkjøtt / A handful reindeer meat
Pasta av eget valg / Pasta of your choice
3 vårløk / 3 spring onion
1/3 gul løk / 1/3 onion
2 hvitløksfedd / 2 garlic cloves
1 fennikel / 1 fennel
1 boks oatly imat fraiche / 1 vegan cream fraiche
ps: add a bit parmigiano!

Jeg har fått helt dilla på denne retten i det siste, og den var egentlig en rett jeg fant på matprat som jeg har endret litt på. Denne retten er rask, og veldig enkel, samtidig som den er helt nydelig! Trodde heller ikke at jeg likte fennikel fordi jeg alltid har tenkt at det må smake lakris når det lukter lakris haha, men så feil kan man ta! Jeg starter med å koke pasta, jeg tar en håndfull som regel! Deretter steker jeg reinsdyrskav i vegansk (berit nordstrand) smør med salt og pepper. Deretter setter jeg det til side og steker hvitløk og løk sammen til det blir blankt. Tilsett vårløk og fennikel, stek til det er nogenlunde mørt (jeg liker litt tyggemotstand på fennikelen). Deretter tilsetter jeg kjøttet igjen, og tilsetter en boks med oatly imat fraiche! Lar det surre litt og voila! Pasta med verdens beste topping (ps: add litt parmesan på toppen om du vil!)

// I’ve been completely obsessed with this dish lately, and it was actually a dish I found on a recipe page, that I have changed a bit. This dish is quick and very simple, while at the same time being absolutely delicious! Also did not think I liked fennel because I always thought that it must taste like licorice when it smells like licorice haha, but I was wrong! I start by cooking pasta, I usually take a handful! Then I fry reindeer meat in vegan butter with salt and pepper. Then I set it aside and fry the garlic and onion together until it´s shiny. Add spring onion and fennel, fry until fairly tender (I like a bit of chewing resistance on the fennel). Then I add the meat again, and add a box of oatly imat fraiche! Let it buzz a bit and voila! Pasta with a nice topping (ps: add some parmesan on top if you want!)

Leave a reply