Kanskje noe av det letteste jeg har laget på en stund! Oppskriften er opprinnelig fra Matprat, men jeg har gjort et par vrier for å gjøre den enda mer spennende! Tunfisken kan så klart byttes ut med laks, reker eller bare kjøre den helt vegansk med noe erstatning! Hvite asperges er forresten ekstremt undervurdert, bare så det er sagt. Jeg hadde valgt hvit asperges foran grønn 10/10 ganger. Den mest “normale” retten er vel med hollandaise saus.

RECIPE:

whatever salad mix you like - I do the babyleaf mix
tuna - I prefer the ones in oil
chickpeas - with smoked paprika powder, olive oil, salt & pepper 
2 eggs - I boil them
"Skagenrøre" - a swidish "shrimp" mayo thing.. I do the one from vegme thats vegan
white aspargus - rinse in water
dill - if that is english aswell

Rinse the chickpeas put them on baking paper in the oven on 180c degrees (15 min), put in the aspargus the last 5 min.
boil the eggs, and mix everything together! I usally put the vegme “skagenrøre” on top when I serve the dish!

Leave a reply