Smil, smil og smil. To gode venner på tur. Jeg aner ikke hvor heldig jeg er innimellom. Den bronse klatten ved sidna meg på disse bildene betyr utrolig mye for meg. Selvom jeg noen ganger eller egentlig veldig ofte har lyst å smelle knyttneven min i ansiktet hennes så lar jeg være. Haha, takk gud for det. Men det er sånn å være gode venner, men blir knyttet fordi man lærer hverandre sine sårbare sider. Sinne, frykt, sorg og glede. Martine var nemlig den første jeg ble kjent med i Stavanger, og vi har ikke vært fra hverandre siden. Hun er et av de varmeste menneskene jeg kjenner og hun trenger egentlig en stor takk for at hun overlever med meg som vennine. Mange av dere som følger meg på snap nevner det ofte.. «Hvem er hun venninen din, hun er jo dødsmorsom«. Haha, å det er hun også. Martine er latterlig morsom og sammen er vi som knoll og tott på tur. Uten henne på skolen er det ikke engang noe point i å komme, hun er den som får meg igjennom lange skoledager. 

Ellers må jeg beklage dere for så innmari dårlig blogging i det siste, mye mobilbilder og mye russ. Men det er nesten sånn det bare må bli frem til dette kaoset er over. Det er veldig mye spennede som skjer fremover som jeg gleder meg til å vise dere. I morgen tenkte jeg også å sette meg ned for å lage sminkevideo til dere! (Endelig)

Genseren min er forresten fra Kenzo! Veldig mange som har spurt om dette.. Jeg kjøpte den for et drøyt år siden ca og jeg tror ikke de har den i butikker lenger.. Men kanskje på Ebay eller lignende, der dukker det alltids opp noe!

-A9

21 Responses to Ser dere noe annerledes?

 1. Hei!

  BLACCSHOP.COM er en ny og trendy nettbutikk med stort utvalg av klær, tilbehør og interør. Dette er en nettbutikk for alle! Følg oss også på instagram; @BLACCSHOP for konkurranser, nyheter og annet morro!

  Ha en fantastisk dag,

  TEAM BLACCSHOP

 2. Hei! 🙂

  Jeg setter så utrolig stor pris på bloggen din. Du er kjempeflink! Kan heller ikke glemme å gratulere så mye med Gullruten-prisen, den var virkelig velfortjent!

  Jeg har et litt personlig spørsmål… Men av ren nysgjerrighet må jeg bare spørre om du har noen eventuelle planer for hva du tenker å studere framover? Jeg er nemlig selv i en slik fase og synes det er svært vanskelig å bestemme meg. Blir derfor nysgjerrig på dine tanker rundt dette. 🙂

 3. Åhh, den genseren er virkelig helt utrolig fin!! Vet du hvilken modell den er? Du er så vakker Anniken:)

 4. Åherregud, trodde det var Simone fra Paradise.. haha :/:/ Lignet ikke når jeg så det siste bildet da

 5. Hei! Jeg vurderer å ta en liten tatovering, typisk en setning, og jeg lurer på hvor du gikk da du tok din siste tatovering? 😃

 6. Åh Anniken, elsker bloggen din og deg og hele vesenet ditt, så trykker inn her flere ganger om dagen, men nå har du ikke oppdatert på over fem dager – hvor blir du av? 🙁

Leave a reply