Hei!

Åh, dette har jeg lengtet etter lenge, det finnes liksom aldri tid til sånt lenger, min prioritering blir fort facebook isteden.. 
Men i dag, har jeg slappet helt av, startet med ett herlig bad og nå skal jeg se hele kolleksjonen av the sex and the city for 2 gang. Kan ikke vente, jeg elsker den boksen der så mye at dere ikke aner.  Vet ikke om jeg har sagt det til dere før men, Te og Kvikk lunsj er  noe jeg er helt avhengig av! Men nå må jeg forte meg, skal legge meg godt tilbake i sengen, langt under dyna.. blir ikke noe facebook i kveld dere! 


Haha, vannet kommer i alle regnbuens farger

Kopp og «hjerte» er fra Indiska

Dette er hva jeg kjøpte i dag isteden for den hatten, haha! Aldri prøvd Løs te før!

 

Snåleste måten å koke vann på..

Jeg må være en teeoman som jeg så fint kaller det, jeg drikker sikkert minst 3 kopper te hver eneste dag.

Løs teen var forresten KJEMPE god!! Ekte blå blomster oppi<3

GODT brukt!

kan ikke vente, selv om det er 2 gang! hahaha, livet mitt 

enjoyy

-A9

11 Responses to Sex and the city

Leave a reply