SLOW MORNINGSSLOW MORNINGSSLOW MORNINGSSLOW MORNINGS

· THE BIG COFFEE LOVER ·

I dag har jeg tatt ting rolig. Jeg prøver å få igjen litt energi etter en alt for lang dag i går. Jeg kjørte meg en tur på slutten av dagen, og det hele føltes bare så surrealistisk. Trær, biler, knutete veier og en endeløs natt. Noen ganger føler jeg bare at jeg ikke passer inn, know the feeling? At jeg skulle vært et helt annet sted i det sekundet jeg ser ut av bilvinduet. Det er en spennende og ubehagelig følelse på en og samme tid. Jeg bare er her, og lurer på hvorfor. Det er som om jeg venter på at noe skal skje om dagen, jeg bare vet ikke helt hva. Haha, som jeg sitter å funderer en fredags morgen over pizzaen fra i går og et glass urge. Jeg har det fint, jeg har det veldig fint.

// Today everything is quiet. I’m trying to get back some energy after a too long day yesterday. I took the ca for a ride at the end of the day, and it all just felt so surreal. Trees, cars, strange roads and an endless night. Sometimes I feel like I do not fit in, know the feeling? That I should have been a very different place in the second I look out the car window. It is an exciting and uncomfortable feeling at the same time. I’m just here, and wonder why. It’s like I’m waiting for something to happen these days, I just do not know what //

SLOW MORNINGS

17 Responses to SLOW MORNINGS

  1. You have THE cutest bedroom ever!! It’s stunning and I love all your decorations!! Would you be open to creating multiple posts on interior decoration? xo much!

Leave a reply