English: sneak peek on my new brandDet er aaaalt for lenge siden jeg følt meg så fresh hehe. Nesten litt delig å gå rundt som en søppelsekk hele dagen, for når man først får på seg litt sminke er det som om huden aldri har smakt noe bedre. Det smeltes inn og man føler seg ganske mye mer levende på 1, 2, 3. I dag tok jeg frem en av mine favoritt foundation som er cc cream i fargen light. Jeg pleier egentlig å bruke medium tan, men jeg har blitt ganske… blek. Smashbox solpudderet har jeg brukt i flere år, og mac prep en prime er et must over concealer. Såå har vi min lille hemmelighet for den AMAZINGE gløden jeg har på disse helt uredigerte bildene.. Skulle så gjerne fortalt dere hva jeg jobber med om dagen, men jeg får ikke lov helt enda! Can´t wait, for jeg er helt helt helt obsessed.
Tenk at jeg har utviklet dette produktet helt selv!? Planen er at dette kommer til høsten!

// It’s been a long time since I felt so fresh hehe. Almost fun to walk around like a garbage bag all day, because when you first put on a little makeup, it is as if the skin has never tasted any better. It blends in and you feel much more alive. Today I found one of my favorite foundation which is cc cream in the color light. I usually use medium tan, but I’ve become quite … pale. I have used the Smashbox sunpowder for several years, and mac prep a prime is a must over concealer. Then we have my little secret for the AMAZING glow I have on these completely unedited pictures .. Would be happy to tell you what I work on, but I am not allowed quite yet! Can’t wait, because I’m totally totally obsessed.

7 Responses to SMAKEBIT PÅ MITT NYE MERKE

    • for et merkelig spørsmål, nei du det går ikke ann for jeg aner ikke hvordan eller hvor den er laget!

  1. Dette har ikke noe med dette innlegg å gjøre, men kan du lage en kategori med Interiør? Jeg kan godt like din interiørstil, og det hadde vært så nice hvis det var enklere å finne fram til innleggene der du viser interiør/nytt inn …

Leave a reply