Okei.. Nå skal jeg fortelle dere om noe helt VILT! Loreal har nemlig lansert en app som gjør at du kan se hvordan sminken ser ut på, FØR du har kjøpt den. Så det er kanskje ikke så rart at dette er Loreals største digitale satsing, noensinne. Om jeg fikk sjokk? OH YES. Det er virkelig det rareste og kuleste jeg har prøvd noensinne. Hvor sinnsykt er ikke dette her? Appen fungerer som et speil hvor man kan prøve et stort spekter av ferdig sammensatte looks, makeup produkter og farger. Det har virkelig aldri vært enklere. Ikke nok med det, men man kan også kjøpe produktene som blir testet direkte på appen! Den heter MAKEUP GENIUS!
Smink deg selv digitalt!

«Makeup Genius er en revolusjon med tanke på hvordan vi ser på skjønnhet, handleopplevelse, påføring av makeup, og selvfølgelig, teknologi»
-Birger Stensland Admistrerende Direktør, Loreal Norge.

Jeg har også fått satt sammen en liten video som viser hvordan den fungerer, og min reaksjon. Haha, dere aner virkelig ikke hva denne gjør med deg før du prøver. Jeg har tatt den opp flere ganger i dag bare for å prøve igjen og igjen. Det er virkelig helt rart. Man kan faktisk ta festklare selfies når du ikke engang har tatt på deg sminke.

APPEN HAR BLITT LANSERT I DAG, SÅ LAST NED! 

//Annonse

-A9

11 Responses to Smink deg selv digitalt!

  1. Hei, fester du flash tattoos i ansiktet etter du har tatt på sminken eller før? Og hvordan gjør du det eventuelt da uten å ødelegge sminken? Eller om du tar de på før sminken, hvordan sminker du deg da?

  2. Heii, har du et bilde hvor man ser hvordan diamantene du hadde i ansiktet på vixen var? Alle bildene du har lagt ut ser man det ikke, og jeg trenger litt inspo! Btw du er den nydeligste personen noensinne wow

  3. Genialt! det må prøves 😀 lurte forresten på om hvilken kamera du bruker for å ta outfit bilder? 😀

  4. Hei Anniken! Hva heter sangen på videoen?
    Også må jeg bare si at jeg leser bloggen din hver dag, men jeg må bli mye flinkere til å kommentere. Du er nydelig 🙂

Leave a reply