♥  Da var det på tide å endelig vise dere videoen hvor jeg påfører foundationen jeg testet for første gang for et par måneder tilbake! Nå har jeg laget en video hvor jeg påfører Dream Wonder Nude slik at dere kan se hvordan huden ser ut både før og etter. Jeg har den i fargen «sand». Som sagt er den uuutrolig lett og flytende, men dekker superbra! Noe som er ok+ nå mot sommeren. Denne videoen er flere måneder gammel nå da, haha. ♥ Ville gjerne poste den tidligere, men den ble desverre utsatt. Bedre sent enn aldri!Sminke video med Maybelline!TRYKK PÅ BILDET FOR Å SE VIDEOENSminke video med Maybelline!KONKURRANSE: 5 heldige lesere kan vinne Maybelline New York Dream produktpakke inkludert New Dream Wonder Nude foundation (to nyanser: 010 Kysten og 022 Natural Beige), Dream Lumi Touch concealer skygge 02 Nude, Drøm Sun Bronze Powder skyggen 01. Til en verdi av hele 526 NOK! Vinneren blir trukket til uken!
– Alt dere trenger å gjøre er å fortelle i kommentarfeltet hva som du synes er det viktigste når man kjøper foundation!

//Annonse

-A9

155 Responses to Sminke video med Maybelline!

 1. Det aller viktigste er en naturlig finish med god dekkevne, samtidig som den gir en sunn glød! Ikke minst at den ikke tørker ut huden eller gjør at den ser fet ut, slik at den gjør mer skade en nytte.

  Nydelig look på deg! Ha en fin dag videre, skjønne du

 2. Det viktigste når man kjøper fondation er at den er NATURLIG! Sminke skal fremheve fine trekk og sjule det man ikke liker, men det viktigste er at man ikke ser oversminket ut 🙂

 3. Det viktigste for meg er at den gir en naturlig look, selv om den dekker ujevnheter, at den glir over til mer og mer naturlig i løpet av dagen!

 4. Super video! Viktigste med foundation er at man finner riktig farge, at den dekker bra og holder hele dagen 🙂

 5. Elsket concealeren og foundationen, wow!

  Det viktigste for meg er at den matcher min hudtone og at den holder seg matt og fin dagen lang (med hjelp av litt pudder, såklart). Denne foundationen fikk jeg lyst til å prøve!

 6. Det viktigste jeg tenker på når jeg skal kjøpe meg Foundation er fargen! tror nok ingen vil gå rundt med skille eller er alt for blek, tror dem fleste er enig med meg der! håper på å få vinne 😉

 7. Når jeg kjøper ny foundation er jeg opptatt av at den skal dekke godt, men samtidig gi et naturlig resultat. At den holder seg fin på huden utover dagen er også noe jeg synes er viktig 🙂

 8. For meg er det viktigste at den dekker ujevnheter og at den holder hele dagen uten å bli skjoldete + at det ser mest mulig naturlig ut 🙂

 9. Det viktigste er at den dekker godt men fortsatt ser naturlig ut! og at den sitter hele dagen såklart 🙂

 10. Heihei! Det viktigste for meg er at fargen passer bra til hudtonen min slik at jeg ikke bli oversminket. Jeg har strevet mye med rødhet og har dermed ikke en jevn tone. Det viktigste for meg er å skape en lik hudtone i hele ansiktet. En foundation som dekker rødheten min.

 11. Det viktigste med en foundation for meg, er at den er lett å påføre, at den har en god dekkevne og at den sitter godt på huden. Det at den ikke føles tung ut på huden er også et pluss 🙂

 12. For meg er det viktig at fargen er riktig, og at den ser naturlig ut, samtidig som den dekker bra! Og siden jeg har ganske fet hud syns jeg også at det er viktig med en foundation som holder seg så matt som mulig utover dagen, så jeg slipper å gå rundt og skinne 🙂

 13. Det viktigste for meg er at fargen er riktig til huden min, samt at foundationen smelter inn i huden og gir et mest mulig naturlig resultat:)

 14. Det viktigste for meg når jeg leter etter foundation er nok som de andre har nevnt 🙂
  1. Passer hudtonen, at det verken er for mørk eller lys.
  2. At man kan påføre mer for å få god dekkevne uten å se cakey ut
  3. Sitter på hele dagen samtidig som det gir en fin glød

  Tadaa elsker dine konkurranser :D!

 15. Så bra video, elsker å se på videoene du legger ut ! Det jeg syns er viktigst når jeg kjøper en ny fondation er at den for det første ikke lukter helt forferdelig (har opplevd det før) og at den dekker bra, men at det ikke blir ett unaturlig lag med fondation men at den «blander» seg med huden og at den ikke er for tykk konsistens <3

 16. Hei! Jeg syntes at det viktigste er at den dekker godt, at den ikke er så «glansfull» og litt mer matt. Ser også faktisk litt på figuren av «flasken» ,er litt ekstra gøy hvis den er litt spesiel.

 17. Det jeg syns er viktigst når jeg kjøper foundation, er at den dekker godt, rødhet og urenheter i huden, og at fargen er riktig til din hud!

 18. Det viktigste er at den ser naturlig ut og er tynn og «lett» å ha på huden, og dekker ujevnheter samtidig som den holder ut ganske lenge uten at man blir flekkete. Riktig farge slik at man slipper skille også så klart:)

 19. Det viktigste for meg er at jeg får et jevnt og naturlig resultat, samtidig som den dekker urenheter!

 20. Det viktigste er at det ser naturlig ut! Ikke for lys og ikke for mørk, og det er også viktig at man ikke sammenligner fargen man skal ha med fargen man har på hånden. Hvis man tar litt av testeren på hånda må man holde den opp mot nakken og ansiktet for å se om fargen passer. Det er også viktig å vite at den legger seg lett på huden samtidig som at den må holde hele dagen.
  🙂

 21. Ahh! så fint det ble!

  Det viktigste for meg når det gjelder foundation , er at den passer til huden min, når det kommer til hvilken årstid det er osv. Og at jeg kjøper en i min farge + en som sitter lenge og er litt fuktig (så jeg ikke flaser den av) 🙂

 22. Det viktigste for meg når jeg kjøper foundation er at den har god dekkevne, ettersom jeg har litt prikker og liknende jeg ønsker å dekke. I tillegg er det viktig at den sitter hele dagen, og ikke blir for tykk!

 23. Selv er jeg opptatt av at foundationen er lett i konsistensen og blander seg lett med huden. Vil heller ikke ha en som er oljebasert da jeg lett kan få fet hud i T-sonen. Det er viktig at den er lett å påføre og ser naturlig ut samtidig som den har god utgjenvingsevne i og med jeg ikke trenger å dekke til noe spesielt.

 24. Det aller viktigste for meg når jeg skal kjøpe meg en ny foundation er at den har god dekkevne og riktig farge til huden min. Det gjør at det blir en naturlig look. For meg er foundation veldig viktig og jeg tenker meg nøye om før jeg kjøper en. Den må dekke rødheter og urenheter i huden og sitte hele dagen. Det er også viktig at den gir huden en naturlig, matt og fin glød!:)

 25. Det viktigste når man kjøper foundation er fargen, at man matcher fargen nøye og ikke ser oransje eller for mørk ut.

 26. At fondationen er i rett farge så den den naturlig ut på! At den er god å påføre og at du vet at huden din tåler den, og at den holder hele dagen

 27. Det viktigste er at fondationen er i riktig farge og lik farge som resten av kroppen, sånn st det ikke ser falskt ut. Og den må dekke bra!

 28. Det viktigste for meg er at fargen passer og blir ett med huden min slik at det ikke virker unaturlig.

 29. For meg er det viktig at jeg ikke føler meg lurt når jeg kommer hjem. At jeg faktisk har fått den hjelpen jeg trengte, og at selgeren ikke bare sa det hun trodde jeg ville høre.

 30. For meg er det viktig at fargen «smelter» inn i huden og har god dekkevne uten å se kakete ut i ansiktet. Også er det et stort pluss om det holder hele dagen uten å bli litt shiny i ansiktet, og at foundationen ikke smitter over hvis man f.eks er nær noen andre sine klær eller tar seg selv i ansiktet 🙂 har dessverre ikke funnet en som passer inn i alle kriteriene, så håper dette kan være den!

 31. Det som er viktig for meg er at den dekker bra men samtidig ikke er for tykk for når den er for tykk mener jeg at det ser mer unaturlig. Den må også sitte hele dagen og passe hud tonen så man ikke ser helt oransje ut

 32. Det aller viktigste er at den skal se naturlig ut, det må være rett farge og passer i ett med huden. Det skal jo ikke se unaturlig ut.

 33. Det viktigste for meg med foundation jeg kjøper er at den passer til min hud og at den dekker godt! 🙂

 34. Hei A9ken!

  Det viktigste for meg når en kjøper foundation
  1. Passer til vedkommende hudtone.
  2 At den dekker urenheter godt.
  3. Foundation skal ha en naturlig look, dermed ser den bedre ut i sola ute.
  4. At den ikke skal gjøre at huden blir kløende–> Få røde prikker.
  5. At den ikke skal ha en pris som ikke er verdt å kjøpe en foundation.
  6. At den er holdbar opptil 12 timer.

 35. Det viktigeste for meg er at den er i min farge og ikke en farge sånn at eg ser oransj ut! Og så må den dekke godt og vare ut over dagen :):)

 36. Det viktigste når man kjøper en foundation er at resultatet blir naturlig og fint, samtidig som den dekker bra. Det er også viktig at fargen passer til min hudtone, og at den sitter like fint gjennom store deler av dagen 🙂

 37. Jeg kan bli fort rød i kinnene som gjør at det kan være vanskelig å matche hudtoner. Det viktigste for meg ved kjøp av foundation er da at det er så nær min hudtone som mulig og at den ser naturlig ut i hele ansiktet. Jeg kan også få litt tørr hud til ulike årstider, da er det viktig med en foundation som ikke gjør huden min enda tørrere!

  Marie

 38. det viktigste når jeg kjøper en foundation er at den ser naturlig ut på meg. da er det viktigste at den er i samme farge som jeg har på halsen, slik at det ikke blir for unaturlig.

 39. Det viktigste er at den har god dekkevne, at den sitter hele dagen og at fargen passer godt til huden slik at det ser mest naturlig ut!

 40. Det viktigste er at den har god dekkevne, varer hele dagen og hjelper til med å vise ansiktet fra sin beste side, isteden for at ansiktet forsvinner bak en maske av brunkrem 🙂

 41. Det som er viktig for meg når jeg skal kjøpe foundation er at den dekker bra, men samtidig ser naturlig ut.
  Har hatt så mye problemer med acne, derfor er det viktig for meg.

 42. Det jeg synes er viktig når jeg skal kjøpe foundation er først og fremst at fargen bør passe med min hudtone og at resultatet skal se naturlig ut, men samtidig dekke urenheter bra. Helst ikke for tynn, men heller ikke for tykk sånn at den kan brukest om sommeren. At den holder hele dagen, og at den helst ikke er testet på dyr er absolutt ett +:)

 43. Er det noe jeg ikke går uten er det foundation, det jeg legger mest vekt på er fargen, dekkevne og hvor lenge den sitter!

 44. Det viktigste for meg er at den dekker bra og er mest mulig naturlig. Den må passe til huden min og at den er god å påføre. Ikke minst er det veldig viktig at huden min trives med denne foundationen. Den skal være bra for huden! 🙂

 45. Det viktigste når man kjøper foundation er at det er riktig farge, så det ser naturlig ut og at den dekker bra:)

 46. Det viktigste for meg når jeg kjøper en foundation er at det er riktig fargenyanse, og at den ser naturlig ut når den blir påført! Det er også viktig at den dekker det jeg vil den skal dekke.

 47. Jeg vil definitivt si at fargen/tonen er det viktigste. Uansett hvor bra dekkevnen er eller hvor naturlig det ser ut i ansiktet, må fargen være riktig til hudtonen for at det skal se bra ut (men det er selvfølgelig mange faktorer som spiller en stor rolle)! :::))

 48. Det viktigste for meg når det kommer til valg av foundation er at den oppfyller de kravene jeg har:

  1. Den må ha god dekkevne, slik at den dekker urenheter i ansiktet.

  2. Den må matche min hudtone, slik at den verken blir for lys eller for mørk.

  3. Den må ha god holdbarhet utover dagen, sitte godt og ikke forsvinne etter 1 time eller to.

  Mine tre krav som burde oppfylles for å finne den perfekte foundation 🙂

 49. Når jeg velger foundation tenker jeg først og fremst på konsistensen og finishen, at den er silkemyk, slik denne er!

 50. Det jeg syntes er det viktigste er at den sitter hele dagen, at den er lett å jevne utover hele huden. Altså at den blender seg i huden og ikke bare blir liggende som en lag. Det er også viktig at det er en NATURLIG FARGE slik at det ikke blir orange når du tar den på, at den har bra dekkevne og at den ikke blir blank og oljete slik at det ser ut som man er svett. 🙂

 51. For meg er det viktig at den dekker urenheter og ser naturlig ut. Det er også viktig at den holder seg hele dagen og ikke flasser av, noe som fort skjer ved tørr hud.

 52. Jeg synes det viktigste når man kjøper foundation hovedsakelig er at den er i riktig farge i forhold til personens hud, slik at det ikke blir skjolder eller at man ser møkkete ut. Ellers er det også viktig at foundationen varer rimelig bra utover dagen uten å bli «kakete» og at den har passe dekkevne i forhold til personens hud 🙂

 53. Jeg synes det viktigste er at den passer hudtonen din, og at den ikke er for tykk eller oljete. Og den burde ikke være så vanskelig å påføre.

 54. Du er jo så pen at jeg vet ikke om jeg vil le eller grine. Men anyways;
  Det viktigste for meg er at en foundation ikke «kaker» seg- at jeg føler jeg går med en maske som blir blank og ekkel. Deeet er ekstremt ubehagelig!

 55. Det viktigste for meg er at det ikke skal se ut som jeg har på foundation! Altså at den ikke er for gul eller er kakete på huden.

 56. Det jeg ser etter i en foundation er at den matcher min hudtone! Det er også viktig for meg at den har god dekkevne og at de holder hele dagen.

 57. Det viktigste jeg alltid ser etter i en foundation er at den ikke er altfor tykk eller tynn men dekker godt og lar huden puste. Også er det en god bonus om fargen ikke er for bleik eller for oransje men en passe naturlig farge ! <3

 58. Jeg synes at det viktigste er at den dekker ujevnheter samtidig som det ser naturlig ut, og at den holder hele dagen <3

 59. Det jeg synes er viktigst er at den passer din egen hudfarge og hudtype. At den ikke ser kakete ut på huden men også gir en vis glød av naturlig farge til ansiktet 🙂

 60. Det viktigste for meg er at den skal se matt, men samtidig naturlig ut. Det verste jeg vet er når foundationen er kjempeflytende og ikke legger seg skikkelig på huden. Og så er det jo selvfølgelig veldig viktig at den holder seg hele dagen!

 61. For meg er det viktige fargen og at den har en tynn konsistens! Men siden jeg også får lett kviser må den ha god dekkevene og hold heele dagen:))

 62. Hei, for en stund siden la du ut på mystory to videoer av en gutt som spilte piano. Hva heter de sangene han spilte? 🙂 Jeg hadde blitt kjempe glad for svar!

  • åhh, jeg husker virkelig ikke hvilken sang det var.. Sorry! Irriterte meg selv akkurat nå

 63. Jeg har aldri hatt en dyr/bra foundation, kjøper bare billige fra hm fordi jeg ikke vet om noen dyre som faktisk er bra i forhold til at prisen er høy! Så jeg har utrolig lyst til å prøve denne ut!

  Og det viktigste vil jeg si er dekkevnen og at den holder ut dagen! Den jeg bruker nå tåler ingenting før den plutselig er forsvunnet fra ansiktet.. Så det å kunne prøve en ny, bedre hadde vært så gøy!

 64. Hei!
  Jeg synes det er viktig at foundation dekker bra, holder lenge og ikke tørker ut huden. Det er også viktig at den ikke blir liggende som en maske. Detter synes jeg er et problem med mange jeg har prøvd.
  Jeg håper virkelig jeg vinner:-)

  Ha en forsatt fin helg:-)

 65. det viktigste for meg er at den er i rett farge til hudtonen min, at den er enkel å påføre, dekker godt, holder hele dagen og ikke minst gir en naturlig resultat.

 66. Det viktigste er at man finner riktig farge, at den dekker litt og føles lett på huden, har prøvd ut denne og liker den kjempe godt 🙂

 67. For meg er det viktig med en foundation som har lett-medium dekkevne som legger seg naturlig på huden ♥

 68. Det viktigste for meg er at den holder hele dagen og er i riktig farge. Også er jeg veldig nøye på om undertonene i foundation er gul eller rosa. 🙂

 69. Det viktigste for meg er at den ikke er altfor tykk eller tynn men dekker godt og lar huden puste! Har aldri prøvd foundation før, kun CC-cream 1 gang! Har mye fregner så er redd for å prøve nye ting hehe 🙂 hadde blitt super glad hvis disse du ihvertfall kunne svart meg og vet hvordan det er med dekkevnen til denne siden jeg har fregner 🙂 vil ikke dekke de helt, da jeg kan se oversminket ut! Blir nokså brun så ønsker litt farge også 😀
  Nydelig video! Du har så fin hud 🙂

 70. Det viktigste med en foundation for meg er at den er ganske tynn og ser naturlig ut, samtidig som den dekker bra. Har utrooooolig lyst til å vinne!

 71. Det viktigste for meg når det kommer til foundation er at den dekker bra og sitter hele dagen

 72. At den legger seg fint på huden, jeg har ganske tørr hud og mange fondationer legger seg i et klumpete lag og nekter å gå i ett med huden.. Så det er viktig for meg!:)

 73. For meg er det viktigste når du kjøpet foundation at den ikke er mørkere enn huden din, nyansen bør helle være litt lysere ettersom dette ikke vil gi et skille og se mer naturlig ut ! <3

 74. Jeg har litt problemer med uren hud, så jeg tenker mye på at den skal dekke godt. Det er også viktig for meg at den er god for huden og at ikke urenhetene blir så mye verre. Det er også viktig at den er i riktig nyanse og at det ser naturlig ut.

 75. Det viktigste jeg tenker på når jeg skal kjøpe foundation er at den passer til hudfargen min, den må også ha en god dekkevne da den skal være basen for resten av sminken min.
  Det værste jeg ser er jenter som enten er helt gule, hvite eller brune i ansiktet – man kan liksom se at de har tatt feil farge på lang avstand :(((

 76. Det er viktig at foundationen er lik farge som huden, fordi det helst skal se naturlig ut:) det er også viktig at den dekker bra :)!

 77. Det viktigste er at den har riktig nyanse. For ly og man ser ut som et spøkelse, for mørk og man får grusomme skiller her i fra og til månen. Ikke pent…

 78. Jeg synes det viktigste når man kjøper foundation er at man tar seg tid til å se på produktene, teste og finne ut hvilken man føler matcher huden sin best. For meg er det viktig å tenke kvalitet slik at huden får puste med sminken på. 🙂

 79. For meg er det viktig at en foundation ser naturlig ut. Jeg liker at den er tynn og lett på huden og at den ikke dekker absolutt alt, men den må likevel sitte hele dagen. Noe annet som er viktig når jeg kjøper foundation er at den gir et matt resultat, spesielt på sommeren når man gjerne glinser litt mer i ansiktet på grunn av varmen 🙂 En annen ting som spiller en stor rolle er prisen og at det er lett å få tak i den 🙂

 80. Jeg syns det er veldig viktig at den sitter godt på huden igjennom hele dagen. Jeg sliter med å finne foundation som virkelig holder det den liver når det kommer til hvor godt den sitter. Har prøvd så alt for mange foundationer som bare forsvinner fra huden etter noen timer. Fikk veldig lyst til å teste ut denne 🙂

 81. Det viktigste er at den kan dekke urenheter men samtidig som at det ser naturlig ut. Den bør åsså være lett å påføre på huden.
  Har slitt med og finne en ordentlig foundation og har prøvd mange, men denne burde jeg prøvd

 82. Det som er viktig for meg er at den ikke er tung på huden og lett viser annsikts»dun» i tillegg til at den ikke må bli skjoldete utover dagen

 83. Det som er viktig for meg er at den ikke er tung på huden og lett viser annsikts»dun» i tillegg til at den ikke må bli skjoldete utover dagen 🙂

 84. Det viktigste er å finne en foundation som passer akkurat DIN hudtype og hudtone! Bommer du her så kan det påvirke resten av sminken!

 85. Jeg synes at det viktigste med en foundation er at den har en god dekkevne og ikke ser kakete ut. For meg er det også viktig at den holder hele dagen og har en okey pris. Foundationen bør hels føles lett ut på huden og se naturlig ut.

 86. Det som jeg ser på som viktigst er at foundationen lever opp til forventningene som produsenten har gitt, og akkurat denne foundationen består testen med glans. Jeg ser alltid på om foundationen har en bra dekkevne, og om den samtidig føles lett og god på huden og «smelter» ordentlig inn. En annen ting jeg ser på i tillegg er prisen, og det er forderelig mange foundations som jeg har kjøpt som har kostet godt over 400 kroner, men som har vist seg å ikke være det spor bedre enn de foundations som koster rundt 200-lappen. Det er få ganger jeg har funnet en foundation som dekker bra men som da ikke ser «kakete» ut på huden, så er utrolig glad for at maybelline kom ut med akkurat denne foundationen 🙂

 87. Jeg synes det viktigste med en foundation er at den dekker bra, at den ser naturlig ut og at det ikke føles ut som om man har et lag med sminke på seg.

 88. Det viktigste for meg er riktig farge, og naturlig resultat som ikke tetter porene og gir urenheter 🙂

 89. Det viktigste er at det er riktig hudtone til huden og at den legger seg fint på huden uten å bli «caky». For meg er det viktig at det skal se så naturlig ut som mulig men samtidig dekker urenheter. Hadde vært morsomt å vinne pakken og få prøvd foundationen! 🙂

 90. Der viktigste når du kjøper en ny foundation er at den smelter rett inn i huden din, og ikke bare legger seg som et flekkete lag over ansiktet, og at resultatet dermed blir naturlig!:)

 91. Det aller aller viktigste med foundation er at den sitter! At den sitter fast på huden og ikke renner av eller «tørkes» bort i løpet av dagen. Det blir som å skulle fjerne sminken selv.. Det er også viktig at den ikke tørker ut huden slik at du alltid er avhengig av fuktighetskrem men at faktisk foundationen bidrar til myk og sunn hud!

 92. Det viktigste for meg er at den er i riktig farge, at den har god dekkevne og at den holder hele dagen!

 93. Når jeg skal kjøpe brunkrem er det veldig viktig at det er riktig farge, at den dekker godt siden jeg har slitt med urenhud før så har litt arr jeg gjerne vil dekk, også er det viktig at den ikke blir simmer men at den holder seg matt , pleier derfor å bruke oljefritt! Det er viktig at det blir et naturlig med samtid dekkene finish:) og selvfølgelig at den sitter på hele dagen når jeg er på jobb at den ikke blir flekkete.

 94. Det viktigste for meg når jeg skal kjøpe ny fondation er at den har riktig fargetone til min hud og at den sitter hele dagen. Den burde heller ikke glinse, men smelte inn i huden min. I tillegg burde den ha god dekkevne (fordi jeg har en del urenheter), uten å være alt for tykk/kakete! 🙂

 95. Det viktigste for meg er en naturlig finish. Mye går under det, men det jeg ser etter er en foundaion som ikke er for oransje, men som matcher min hudtone nøyaltig. Det er bedre at man legger på mer farge med pudder og blush, enn å se ut som en gulrot.

 96. Det viktigste for meg når jeg skal kjøpe foundation at det er den ikke blir oransj, at fargen må passe til huden din og at den dekker godt.:)

 97. Jeg mener at den burde ha en god dekkerevne, ikke lage skille og passe inn i huden på en perfekt måte. De burde også være mindre olje i da dette ofte vises godt på huden.
  Foundation er noe jeg bruker fast og liker å teste andre får å finne den beste for huden. Dette har jeg enda ikke gjort. Så dette hadde vært en utmerket ting å prøve.

 98. Jeg mener jo at den selvfølgelig må matche min hudtone, men det aller viktigste er vell at den ikke er for tung, sånn at den dekker til porene min, det er veldig viktig at huden får «puste», på den måten vil huden være matt i løpet av dagen. Det kommer jo også veldig ann på hva man ser etter, det er jo mange som trenger en slik foundation etter som at de vil ha best mulig dekkevne.

 99. Det jeg synest er det viktigeste med en fundation er at det ser naturlig ut, og dekker bra. Samtidig som den er i riktig farge og ikke blir unaturlig, og at den holder hele dagen.
  Har aldri prøvd dream wonder nude fundatioen, men har hørt at den er bra og har veldig lyst til å prøve den ut! 🙂
  rita-forde@live.com

 100. Farge er for meg det viktigste. Om man bruker en foundation som er for mørk/lys eller i feil tone (gul/brun) blir man fort seende oversminket ut. Man skal ikke bruke en foundation som en brunkrem, dette kan jo pudderet ta seg av 🙂
  Konsistens er også en viktig faktor for meg, spesielt nå om sommeren hvor jeg helst vil ha en lett foundation som ikke «tetter igjen» huden.
  Og selvfølgelig, pris. Prisen kan ofte gjenspeile kvalitet, men merkeverdien er ofte høyere enn kvaliteten produktet har!

 101. at man kjøper i riktig farge, at den ikke er for fet eller oljete, og at den dekker litt rødhet og gir huden en jevn farge ♥

 102. For meg er det viktigste at den matcher hudfargen min, og dekker fint og naturlig. Det er også veldig viktig at den holder seg slik resten av dagen uten å måtte påføre flere ganger, noe som ofte er et stort problem.

 103. Det viktigste er at den er riktig farge til huden din og at den ikke er for flytende eller for tørr:))

 104. Når jeg skal kjøpe en foundation ønsker jeg at den skal dekke, men samtidig være passende til min hudfarge. Ønsker at den skal gi fuktighet og være matt eller gi min naturlige glød for da kan jeg gi så mye glød/shimmer jeg selv ønsker. ☺️

 105. Det viktigste for meg er konsistens. Den skal være lett, slik at den er enkel å påføre og dekker ordentlig. Med det følger (som oftest, mener jeg) en naturlig finish og sunn glød. Selvfølgelig spiller farge også en stor rolle for at looken skal bli naturlig.

  Lykke til med siste eksamen og flyttingen. Du er virkelig en flott jente.

  Klem fra meg

 106. for meg er det viktigste at den jevner ut hudtonen min, samt dekker bra og gir et naturlig resultat! 🙂

 107. Det viktigste å tenke på når én skal kjøpe foundation? Eller det viktigste med en foundation? Alt er liksom veldig viktig når én skal handle foundation! Men jeg tror det viktigste er å velge riktig hudnyanse for hudfargen sin! Det viktigste med en foundation er dekkevnen og at huden får puste 🙂

 108. Det viktigste for meg er at den gir en naturlig look, samtidig som den jevner ut huden. Det er også viktig at den sitter godt på huden, slik at man kan gå en hel dag ute bland folk, å føle seg minst like selvsikker de første 5 minittene man har den på som de 5 siste.

 109. Jeg synes det viktigste når man finner foundation er at fargen passer, og at den holder lenge! Det tar litt tid å finne en foundation du elsker men det er verdt det når du finner den 🙂 God sommer <3

 110. Det viktigste er uten tvil at den dekker godt- samtidig som man får en naturlig look 🙂 og at den gir fuktighet til huden! 🙂

 111. Ved kjøp av foundation er det viktigste for meg at fargen passer min hud, samt at den føles lett og god å ha på (hater å føle at jeg har på en maske)

  Ha en fin dag! 🙂

 112. God dekkevne, sitter hele dagen og at den føles og ser naturlig ut på huden+den må ikke tørke ut huden helt 🙂

 113. Det viktigste når man skal kjøpe seg en foundation, er at den må ha din hudtone i seg, og i tillegg god dekkevne.

 114. Jeg synes det viktigste er at den skjuler mørke ringer under øynene godt, og at den sitter hele dagen 🙂

Leave a reply