Denne gangen har jeg prøvd å lage en nude sminkelook med den nye paletten til The Balm! Jeg har brune øyne og jeg føler selv at jeg må ha brune og gylne toner når jeg sminker meg med øyenskygger, lilla kan også gå forsåvidt! Så derfor er denne paletten goood to go for meg! Den har myke og delikate farger som gjør at du kan bruke de til både hverdag og fest. Jeg har lenge lett etter den ultimate paletten for hverdagsminke i og med at jeg alltid føler meg så pyntet når jeg har på meg øyenskygger. Med disse føler jeg heller mer at jeg fremhever øynene mine, uten at det ser ut som om jeg skal på tidenes rave party.

Så har jeg en rabattkode til dere som heter «AJNUDE» som gir 20% på all sminke hos Coverbrands frem til 19 februar!

Nude dude palett finner dere: HER / Øyenskygge primer: HER / Eyeliner kost: HER

Som dere ser er de lyse og mest naturlige fargene plassert til venstre, og gjør hverdagen mer og mer klar for fest videre på paletten! Øyenskygge primeren holder det på plass, noe jeg er totalt avhenging av! Har jeg ikke primer for øyenskygger samler alt seg i en stripe på øyelokket etter et par timer (øsj). Så har jeg også brukt den mørke skyggen «friendly» som eyeliner! Dette har jeg gjort ved å ta litt vann på eyeliner kosten og stikke den forsiktig ned i skyggen! Vips, så har du våtliner til øyet! Alle fargene kan blandes med vann for å få enda mer intense farger. Eyeliner kosten var forresten helt utrolig god å bruke, aldri vært så lett å påføre en så tynn strek over øyet. 


Mascara: HER / Higlighter: HER / Øyenbrynspenn: HER 


Her ser dere da resultatet av nude dude looken! Jeg har da brukt mest lyse og duse farger for å bruke til en typisk hverdag! Dette gjør det også lettere å leke litt med farger på leppene i og med at øynene ikke skriker av oppmerksomhet, men heller fremhever det som allerede er. 

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden! Har akkurat landet hjemme i Drammen etter et par møter i Oslo sammen med Martine, så thank god! 

//Annonse

-A9

27 Responses to Sminkelook – nude dude!

  1. Åhh, så utrolig flott!! Har akkurat bestilt denne paletten selv, iik 😀

    Lett overalt etter kvesser til highlightern, men finner ikke noe sted så har så stor. Vet du om ett sted man får tak i? 🙂

Leave a reply