SNAPSHOTS FROM THE LAST DAYS!SNAPSHOTS FROM THE LAST DAYS!SNAPSHOTS FROM THE LAST DAYS!SNAPSHOTS FROM THE LAST DAYS!SNAPSHOTS FROM THE LAST DAYS!SNAPSHOTS FROM THE LAST DAYS!SNAPSHOTS FROM THE LAST DAYS!SNAPSHOTS FROM THE LAST DAYS!

I FELL IN LOVE

Det er umulig å ikke elske denne byen. Den lever, den er inviterende og den elsker deg tilbake. Jeg har selvfølgelig klart å bli syk. Å da mener jeg virkelig syk. Klarte å spy ukontrollert på meg selv i sted, great.. Er nok Kaja som har smittet meg, men jeg nekter å tro at hun var så dårlig som jeg er nå. Jeg våknet rundt 04.00 i natt å måtte legge meg i badekaret i flere timer fordi jeg holdt på å fryse ihjel. Dette er rett og slett noe dritt. Håper jeg blir frisk fort!!SNAPSHOTS FROM THE LAST DAYS!«It is impossible not to love this city. It lives, it is inviting and it will love you back. Of course I have managed to get sick. Oh I mean really sick. Managed to throw up uncontrollably at myself, great .. I think Kaja has infected me, but I refuse to believe that she was as poor as I am now. I woke up around 4:00 in the night having to put myself in the bath for several hours because I was about to freeze to death. This is simply shit. Hope I get well soon!!»

-A9

9 Responses to SNAPSHOTS FROM THE LAST DAYS!

  1. Girl, et sted som er to die for er Holey cream. donut icecream heaven. Et ganske stort pluss er at det er ganske instagramworthy. haha

  2. Leste innlegget ditt om dokumentarer og vil anbefale (på det sterkeste) forks over knives, og fat, sick and nearly dead 🙂

Leave a reply