For en drøm denne jakken er? Jeg så den første gang på Matilda djerf, og etter litt prat frem og tilbake bestemte jeg meg for å kjøpe den jeg også. Jeg er litt surrete om dagen, jeg skal ta den på kappen. Jeg skal nemlig flytte snart, noe som blir et helt nytt kapittel i livet mitt. Jeg skal kjøpe leilighet!!! I en alder av 21 år!! For meg er det giga stort, og letingen har så vidt begynt. Jeg ønsker meg et lite oppussing prosjekt, og kjenner jeg er klar for å få det akkurat slik jeg vil. Bo alene og ikke minst være rundt tingene jeg elsker. Problemet er vel kanskje bare det at jeg er litt kravstor? Hehe, jeg vil ha mye for en billig penge.. men aller viktigst er vinduer. Jeg trenger lys, og så mye som mulig. Jeg håper alle har en fin påske! Jeg har egentlig ikke sånn veldig mye å si om dagen, jeg bare titter innom for å dele noe. Alt jeg har av tanker og energi går til rett til boken. Det er derfor jeg har noe problemer med å ordlegge meg om dagen, det virker som om jeg faktisk kan bruke opp ord.

Jacket from sakspotts: HERE (I have xs)

12 Responses to SNUFS OG ANDRE GÅTER

  1. Hur känner du angående äkta päls och läder? Ser att jackan är gjord av det. Inget illa just curious?

      • Ull er vel strengt talt pelsen til sauen, og skinn er huden til dyret, men du får fortelle deg selv det for å føle deg bedre 🙂 Jeg spiser kjøtt osv, så sier det ikke for å heve meg selv på noen måte..

  2. Gleder meg til boken din kommer. Den vil nok hjelpe meg og mange andre… Ser virkelig frem til den. Stå på<3

Leave a reply