LET´S TALK ABOUT OUR BEDROOM

Endelig har vi fått seng!! Haha, jesus christ det har tatt evig lang tid og jeg kunne ikke vært gladere. Det har tært på kroppen å sove på sofaen, sta som jeg er gadd jeg ikke kjøpe noe midlertidig. Unødvendig og ikke noe særlig delikat å ligge på anyway. Så endeeeelig! I tillegg har vi skaffet oss verdens fineste himmelseng som mange av dere har spurt hvor er fra! Hvor nydelig er ikke den lille saken der? Jeg husker jeg hadde himmelseng som yngre, men det ble bare rot. Den viklet seg inn mens jeg sov og vel, det ble ikke så prinsesse aktig som man gjerne skulle ønske.. Haha, denne er kanskje noe annet. Soverommet har blitt akkurat som jeg ønsket det, og nå mangler vi egentlig kun en vakker sengegavl bak sengen.. Jeg har allerede en i tankene så jeg lover å vise den når den er bestilt! Jeg kan enda ikke tro at Anders faktisk sov på sofaen i over 2 måneder, stakkars haha. Jeg som har reist så mye har hvertfall fått sovet i en seng eller to, men Anders? Han så sliten ut på slutten. Det å få stekende sol i ansiktet når man våkner er ikke akkurat så digg. Kokt hummer var vi hvertfall begge to.

// Finally we have got our bed, and I could not be happier. I was so tired of sleeping on the couch, stubborn as I am I did not buy anything temporarily. Unnecessary and nothing special to lie on anyway. In addition, we have bought the world’s finest sky bed as many of you have asked about. How lovely?? ? I remember I had a sky bed, but it was just messy. It wrapped up while I was asleep and well, it did not feel like a princess bed. Haha, this might be something else. The bedroom has become just the way I wanted it, and now we really only need something beautiful behind the bed .. I already have one in mind so I promise to show it when ordered! I can not even believe that Anders actually slept on the couch for over 2 months, poor thing haha. I who have traveled so much have at least slept in a bed or two, but Anders? He looked tired at the end. Getting the sun on your face when you wake up is not exactly that comfy. Cooked lobster, thats what u can name us //

Our bed you can find: HER / The sky bed you can find: HER / Sengetøy: KID

Snakkes snart ♥

11 Responses to SOVEROMMET ER FERDIG!

  1. Kan du ikke lage en video hvor du viser leiligheten? Og en video hvor du viser hva du har kjøpt i det siste? Kanskje litt kjedelig for deg å lage men er veldig interresant for oss lesere å se på. Spesielt når du viser klær, da du har en helt rå stil!

  2. Hei! Du tar så fine bilder! Kan du legge ut et innlegg om hvilke instillinger du pleier å bruke av ISO, lukkertid osv? Og hvilke linser du bruker 🙂

  3. Åå sånn himmelseng er så fint! 🙂 så bra at ting er på plass for dere nå. Hadde himmelseng før, husk å riste den for støv, edderkopper elsker å klatre i den og slippe seg ned på deg haha uff. Skjedde faktisk en del ganger, men verdt det når den ser så fin ut!

  4. Åå har lett så lenge etter den boken!! ‘Love letters of great men’ hvor har du kjøpt den???

    • Godt spørsmål haha, men det ligger kun noen gater fra «Sex museum» om du vet hvor det er, ahaha vi bare googlet.

Leave a reply