Speil, speil på veggen der..
Siste dagen i Portugal gikk vi nedover stranden en siste gang. En gammel mann står i en slitt bod og selger brukte gjenstander i alle mulige farger og størrelser. Jeg ser speilet, får en vennine (haha) til å spørre hvor mye han skulle ha og kjøpte det. Hvordan det kom i full prakt frem til Norge er et spørsmål i seg selv. For det å få det ned i kofferten var ikke like lett som det så ut som, og siden jeg ikke hadde noe å beskytte det med? Ble det et par klesplagg og noen sminkeservietter. Ikke en skramme hadde det fått på reisen, og jeg gleder meg til å henge det opp… Selvom jeg kanskje nøler en smule med tanke på at jeg har begynt å synes det er bittelitt skummelt.. Haha, jeg innbiller meg at det er så mye historie bak dette speilet at jeg blir smågal når det blir mørkt. Hvem vet.

-A9

2 Responses to Speil, speil på veggen der..

  1. Angrer bare «litt» på at jeg ikke prutet på et til meg selv også, men hva gjør ikke frøken «mor» for barna sine 😛 haha. (fornøyd med pizzasnurr jeg lissom <3

Leave a reply