Det er super mange av dere som lurer på ting om håret mitt og hva jeg bruker for å holde det kaldt. Så jeg tenkte denne gangen å vise dere hvilke produkter jeg bruker hver eneste dag. Alle produktene er også kjøpt av meg, så dette er ikke noe reklame innlegg at all. Jeg har fortsatt extensions fra Modern Design i Sandnes og er super fornøyd. Har prøvd litt forskjellige extensions før og som sagt har jeg aldri vært borti noe bedre. Jeg er rett og slett SUPER fornøyd.

Jakken jeg har på meg er forresten en fuskepels fra Dry lake! 

Så, når jeg dusjer pleier jeg alltid å bytte på om jeg skal bruke lillashampooen eller ikke. Jeg pleier som regel å bruke den to dager på rad, og dette holder da en ukes tid før jeg bruker mer! Så når jeg ikke har lillashampoo bruker jeg Hempz sine produkter. Disse er helt amazing og har vel brukt de i over et år? Kanskje mer også. Shampooen holder kjempe godt på fargen og balsamen gjør håret som silke (no kidding). Leave in sprayen bruker jeg hver eneste gang etter jeg har dusjet og sprayer den over hele håret!

Shampoo: Utsolgt / Balsam: HER / Leave in: HER (finnes også i noen frisør salonger!)

Lillashampoo: HER

Så når det kommer til lillashampoo har jeg skaffet meg en big ass flaske haha. Denne har jeg brukt så lenge jeg ville ha kaldt hår og elsker den. INGEN fungerer bedre enn denne. Så vet dere også at jeg er en stooor fan av tørrshampoo, denne tror jeg at dere har sett 1000 ganger haha!

Er det noe mer dere lurer på så bare spør! 

-A9

37 Responses to Spørsmål om håret mitt!

 1. Men bruker du fortsatt den Silver pearl fra Maria Nila? Syns du skrev om det for ikke så lenge siden ? Kanskje jeg husker feil 🙂 men hvordan er den i forhold til de andre hvem burde man gå for ?

 2. Farget du håret lysere/gråere før du begynte med alle disse produktene? Jeg har prøvd en stund nå med lilla sjampo, men jeg ser ikke stort resultat:)

 3. Hvordan farger du håret ditt hos frisøren?

  Jeg kjøpte den minicolouren du anbefalte, men jeg så nesten ingen forskjell. Hadde den i en god stund også. Har veldig lyst hår fra før av 🙂

 4. Hei Anniken.

  Jeg svarer egentlig på ditt forrige innlegg, men jeg vil gjerne bare komme med hva som gjalp meg med å «finne meg selv» og som nesten reddet livet mitt.

  Forrige halvår var jeg så deprimert at jeg vurderte å ta mitt eget liv, jeg fikk kraftig anoreksia og builemi. Ikke fordi jeg ønsket å bli tynn, men fordi jeg følte det var den eneste kontrollen jeg hadde i livet og kansje et lite skrik om at folk skulle se at jeg ikke hadde det helt bra.

  Rett før denne tid var planen min å bli danser. Jeg trente nesten 12 timer ver dag. Det var hele mitt liv, det første jeg tenkte på når jeg våknet og det siste jeg tenkte på før jeg la meg, og jeg virkelig elsket det jeg drev med og var så lykkelig. Men, jeg skadet meg å måtte slutte. Jeg så nesten litt frem til å slutte ved å høres andre som hadde sluttet, og hvor mye tid de fikk til faktisk «et vanlig liv». Jeg gledet meg til å starte et nytt kapittel i livet, med noe nytt å spennende. Men, det gikk det motsatt retning. Jeg mistet meg selv helt. Jeg følte at jeg hadde mistet hele identiteten min, og at ingenting i livet gav mening. Før brydde jeg meg aldri om hva folk syns om meg, men plutselig var jeg på vei til å bli en person jeg alltid hadde fryktet å bli. Jeg gråt flere timer om dagen, og hadde konstant dårlig samvittighet for å være deprimert når så mange mennesker i verden dør av krig å sult, og jeg var født inn i en velferdstat med mange venner og god familie.

  Planen er egentlig ikke å plage deg med min personlige historie, men det som reddet meg var å finne noe nytt «å brenne for». Det vil aldri erstatte dansingen, men det inspirer meg og driver meg ver dag. Det er noe jeg vil jobbe med, og strukturer livet mitt. Dette ble veldig overfladisk men jeg tror det er ekstremt viktig å være inspirert av noe og ha noe som driver deg fremover slik at du har noe å jobbe mot. Og når du oppnår det du har jobbet for vil det gi deg mestringsfølelse. Husk også at det er superviktig å omgå seg selv med mennesker du trives med.

 5. bruker du klip-on eller tape, eller hva bruker du?:P

  vet du sånn ca hvor mye det koster og sette på extensions og farge håret som du har? har såå lyst til og gjøre det:)

 6. Hei Anniken! Hvordan påfører du lillashampooen? Tar du den i vått hår og hvor lenge lar du den være i? Og når du bruker denne, bruker du BARE den eller bruker du shampoo og balsam i samme vask? 🙂

 7. Hva vil det si at det er minicolor? Hva heter fargen evt? (snakker om hvem farge du faktisk farget håret til før all lilla shampooen)

 8. Hei!

  Har relativt lyst brunt hår, med ombre slik at tuppene er ganske så blonde. Har et hint av rødskjær(naturlig) – vet du om lillasjampo har noen effekt på slikt skjær? Forstår om dette er litt vanskelig spørsmål, men tenkte det var verdt et forsøk 😀

Leave a reply