Genser: Wildfox / Veske: Mulberry / Sko: Fretex / Strømper: hjemmelagd (Klipp en strømpebukse midt på) / Armebånd: Juicy Couture (pynt fra parfymeflaskene) Shorts: Gina Tricot

Mye problemer med nettet! Fikk en liten fantastisk sak i posten i dag, blogger om den senere! 

Har mine snodige dager, skulle ta på meg en strømpebukse jeg fant i sokkeskuffen min. Når jeg tok den på kom jeg ikke lenger enn til knærne, fordi den var alt for liten. Tror jeg har hatt den siden 3.klasse, av min frustrasjon fant jeg en saks og klipte den tvers av. Nyttig ble den uansett! 

-A9

Street outfit 4

8 Responses to Street outfit 4

  1. Heei sann! Stor fan av bloggen. Ville bare tipse dere om vår blogg. Vi er to jenter på 12 år som blogger om: hverdagen, venner, cheerleading, 1D(One Direction), musikk, dans. Og myyye mere. Så hvis du er interesert så: akmusic.blogg.no

    Klemmer fra Andrea og Kaja<3

Leave a reply