Åhh, om jeg bare hadde bodd i New York dere, der kler alle seg opp akkurat som de vil, selvfølgelig kan vi det her også, men å gå i høye heler og kjole under en genser i denne lille bygda er ikke så normalt haha! 
Så derfor har jeg kommet med en liten ny sak til denne bloggen og det er at innimellom skal jeg komme med en «street outfit!» som vil si en litt annerledes outfit. Jeg har ikke gått sånn jeg viser dere i hele dag, men elsker å finne fram noen plagg og slenge de på alle sammen, så her er det, inspirert av litt av hvert.
Spesielt er det inspirert av en dame jeg så i Spania faktisk, når jeg var i en butikk og skulle betale sto det en jente bak disken, å jeg elsket virkelig alt ved henne fra topp til tå, det mest kule var det røde vanlige «skjerfet» som dere fleste sikkert har sett før, men hu hadde rullet det sammen og satt det opp i håret. Når jeg kom hjem husket jeg på dette å gjorde det samme. 

Når jeg tenker meg om er jo alt folk har på seg, inspirasjon, selvfølgelig lager folk også sitt eget, men kanskje er bare noen av naglene på jakken til damen du ser ved sidna deg blitt inspirert av fler.

Ordet «WANNABE» synes jeg er helt tragisk, jenten/jentene som fant på det ordet, en eller annen gang må ha hatt det vondt med seg selv, og veldig misunnelig på noen må hun også ha vært.. Omtrent alt jeg handler på nettet har jeg blitt inspirert av fra et annet sted, om det var på en annen blogg, damen ved sidna i butikken, venniner eller bare hvordan butikk damen har satt sammen et helt antrekk på en av dukkene i vinduet. JEG står for det, men samtidig lager jeg noe eget ut av det, og det er viktig, tenk da dere, om du ser venninen din har kjøpt seg den samme genseren som deg BLI GLAD, ikke tenk » å den dumme kjerringa» mest sansynelig har hun sett dette fantastiske plagget på deg, og syntes det var fint! Du burde være stolt! Uansett selges det jo 100.000 fler av akkurat denne genseren i mange land og flere butikker der akkurat du bor. Så ikke ta av ,bare du ser en jente med samme genser som du har, be proud!!     Så i min verden finnes ikke ordet «Wannabe»
Det er inpirasjon folkens, bare jeg klikker meg inn på weheartit finner jeg 100 forskjellige stillinger jeg kan stå på et bilde og jeg elsker det. Dette er noe jeg tenker på ofte, om du finner deg en tatovering på weheaertit som en annen person har? Kan du likevell ta den, det er sikkert 100 andre som også så den og vil ha den de også. Tenk alle kjendisene, tror dere de har blitt inspirert av noen. Selvfølgelig, av de samme tingene som oss. Det kalles mote, vi følger den alle sammen.

Ble veldig mye snikk snakk det her, men det er noe jeg har tenkt på veldig lenge!

 Hårbånd: Spania (kan kjøpes i norge) / Kjole: Zara / Genser: BikBok / Bukse: Cubus / Sko: Bianco / «Clutch»: er faktisk pc beskytteren min! haha

enoyy

-A9

18 Responses to Street outfit

  1. Dette var inspirerende!! De aller fleste jenter synes det er dødstøft å prøve noe nytt og finne klær som passer bra sammen og blir kult, dessverre er det ikke mange som har selvtillitten til å tørre å gå med det:) derfor står du fram som et godt forbilde! Du virker som en kjempe herlig jente:) stå på videre med bloggen, jeg er fast leser

  2. I min verden eksisterer heller ikke ordet wannabe. Være deg selv innvendig og kopier hvem F… du vil utvendig, spør du meg 🙂

  3. Trenger ikke å følge trenden i bygda da, vær hipster (Y) Digget outfiten på bildene, gå sånn på skolen en dag og folk vil få inspirasjon og komme sånn en gang de også!

Leave a reply