reklame – sponset garn

Hehe, jeg har begynt å strikke! Av alle mulige ting. Her om dagen spurte jeg om jeg kunne få komme innom fine Skappel, for å se litt på hva de har av produkter og dro plutselig med meg halve butikken. Har en stund tenkt over dette med strikking når jeg har sett noen sitte i situasjoner som på fly, tog eller buss og tenkt at jeg skulle hatt noe slikt å fiklet med. Sååå, jeg tenker at hvis jeg får til å strikke en hel genser så klarer du det også. SKAPPEL genseren skal være den enkleste å strikke, så jeg skal prøve meg på den.. Kjenner at jeg synes det er litt bestemor å strikke, men når jeg ser en på min alder sitte å strikke på bussen så kjenner jeg at jeg egentlig bare synes det er ganske kult. Og wow, får jeg til dette…. hehee. Hvor hyggelig er det ikke da å gi i gaver? Eller strikke egen kul lue, skjerf og alt som går ann i helsort… SKAL klare det! Og… herregud. For en vakker familie, og et varmt menneske jeg møtte i butikk. Heia heia

Såå, er et lite tips på veien å se videoene på som Skappel har lagt ut: HER når du sitter fast! De har steg for steg videoer!

9 Responses to STRIKK EGEN GENSER!

  1. Hei! Har du link til nettside der man kan bestille dette? Og evt hvor den dine genseren er fra?❤️ Nydelig innlegg btw

    • bestiller det på skappel sin nettsiden <3 og oppskrifter, og ferdig genser (men strikk selv!!!) <3

  2. Hei! 🙂 Jeg er på utkikk etter et nytt kamera og jeg elsker bildene dine og utrykket bildene dine har! <3 lurer derfor på hva slags kamera + objektiv du bruker og om du fornøyd med det ? 🙂 (ser at kameraet ditt er avbildet på det siste bildet her, men klarer ikke å se hva slags kamera det er)

Leave a reply