15 Responses to Sun Don’t Shine

  1. Jeg skjønner hva du mener med hva du skrev under videoen. Jeg føler det samme noen ganger. Selvom alt er lagt opp til at jeg skal ha det bra, er det ganger det føles som om noe mangler, og alt jeg vil gjøre er bare å sette meg på hesteryggen og ri langt vekk og kun høre vinden suse. Du er i hvertfall ikke alene med å føle deg sånn i blandt 🙂 Fortsett med det gode arbeidet du legger inn i bloggen. Du er slående vakker, og jeg gleder meg alltid til å lese bloggen din!

  2. Hei kjære Anniken! Siden du nå delte en sangvideo, tenkte jeg det kunne passe seg å spørre deg om en ting! Kunne du væær så snill å sett på denne? https://www.youtube.com/watch?v=04f-CqS5Uas 🙂 Jeg er 14 år, bor i Sandefjord, og ELSKER virkelig musikk. Jeg synger, danser og spiller gitar og piano. Den største drømmen min er å kunne leve av musikk! Som du ser, har jeg ikke så utrolig mange views, og har så gjerne lyst til at flere kan høre meg, og gi meg tilbakemeldinger 🙂 Så hvis du kunne vært en engel og tatt en titt, og om du liker det du hører, kanskje delt den på bloggen din, hadde jeg blitt DØDSGLAD! Jeg elsker bloggen din, forresten! Du skriver så ærlig og fint 🙂 Stor klem <3

  3. Åh, du er så nydelig. Og så vakker. Skulle ønske jeg var som deg, jeg. Liker så godt at du kommer med ærlige meninger, upyntet. Du skriver så sinnsykt bra. Vanlige bloggere skriver om ditt og datt, hva de har kjøpt og at livet dems er så perfekt. Men du.. Har du en strålende dag skriver du det, og har du en dårligere dag skriver du også det. Det er det jeg liker så godt, og det er det som gjør deg spesiell. Er så inmari glad for at jeg fant denne bloggen for en stund tilbake. For jeg klarer ikke å vente til neste innlegg kommer. <3

  4. Må bare få sakt at det er så utrolig godt å lese bloggen din, den hjelper meg på en måte igjennom dagen. Og som du skrev under videoen er noe jeg også føler flere ganger, jeg føler meg på en måte utaknemmelig fordi jeg har verdens beste kjæreste og venner, men av og til føles det som det er noe som mangler, det er noe som gjør at jeg blir lei meg, egentlig uten grunn. Så når jeg leser din blogg føler jeg bare at det blir litt bedre : )

  5. Det er helt utrolig hvordan du skriver Anniken. Skjønner ikke hvordan du bare rett og slett klarer å sette deg ned å skrive alt du tenker og føler på en så fin måte! Det er helt fanastisk nydelig <3

Leave a reply