» I love the feeling of the fresh air on my face and the wind blowing through my hair, suddenly i feel alive.»

Topp: H&M / Kimono: Lindex / Solbriller: RayBan / Shorts: HER
Idag har verdens beste pappa bursdag, og jeg tror dette er hans første uten meg. Iallefall siden jeg ble født. Men jeg tror han skal overleve det også, etter en time med facetime, haha.  Har man en telefon med ett kamera er man ikke så langt unna hverandre alikevel. Idag er det også kun fire dager til jeg overtar leiligheten min! Ææ, jeg gleder meg sånn!

-A9 

36 Responses to -Sundays-

 1. Du er helt fantastisk flink på å sette sammen klær! Det er skikkelig gjennomført. Jeg må bare legge til at jeg syns det er utrolig gøy at du har starta å blogge igjen, og du skriver utrolig bra. Du fanger meg virkelig med teksten din, det er ingen andre bloggere som deg som skriver så..Hva skal jeg si..Det er bare noe veldig spesielt med skrivingen din! 🙂

 2. Oh my god, your blog is an amazing inspire to me!! I love it how you tell so openly about your life and feelings. And your style is gorgeous!! ♡ Can’t wait to read your new posts.

  Jade, another old soul from Finland

 3. Damn girl, your on fire!! Virkelig fantastisk å ha deg tilbake 😀 Utrolig sexy og elegant antrekk 🙂

 4. Tusen takk for en super bursdagshilsen, kjempefine innlegg jenta mi, du rører noe inne i oss alle. Stå på! Ses til helgen:-)

 5. Hei Anniken, vet det kanskje er litt rart men siden du er ny i byen tenkte jeg å si at om du skulle ønske å treffe et nytt ansikt her i stavanger må du bare ta kontakt 🙂 Jeg studerer i Manchester men er fortsatt i norge frem til september så bare send meg en mail om du skulle ha lyst til å møtes! Masse lykke til med den nye leiligheten og livet her!

 6. Hei!

  Jeg elsker bloggen din, du er nydelig! Men jeg lurte på hva slags kamera og objektiv du bruker? Håper du kan svare 🙂

 7. Du er så utrolig pen, utrolig glad for at du begynte å blogge igjen 🙂 lest den siden du var med på teenager boss , haha !

 8. Dette skriver jeg ikke for å være kritisk eller direkte mot deg som person. Men føles det ikke rart å kjøpe klær fra HM når du vet at de som lager klærne ikke får rettferdig lønn?

Leave a reply