SUPRISE PARTY FOR MIN BESTIE SUPRISE PARTY FOR MIN BESTIE SUPRISE PARTY FOR MIN BESTIESUPRISE PARTY FOR MIN BESTIESUPRISE PARTY FOR MIN BESTIESUPRISE PARTY FOR MIN BESTIESUPRISE PARTY FOR MIN BESTIE

⋅ EN NERVEPIRRENDE DAG ⋅

Åh, endelig har jeg fått samlet sammen bildene fra Mandag kveld. Herregud for en dag.. Jeg har ikke vært så stresset på lenge, og jeg er stresset hver eneste bidige dag. Ikke bra for hjertet sier a mor, enig svarer jeg fint tilbake  Uansett! Dagen startet med et par ærend, før jeg tok fatt i meg selv og kjørte til Gardemoen. Jeg gråt litt på vei inn, nervøs og spent for å si det mildt. Jeg gledet meg sånn til å se Kaja igjen at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Så mange måneder borte fra min lille øyensten. Jeg ristet som et aspeløv i det hun kom ut. Bare det å se henne var surrealistisk og jeg ville ikke slippe jenta. Det var et lite rørende øyeblikk akkurat der, hehe. Videre dro vi på lunsj hos Kaja, der familie og en annen god venninne hadde samlet seg. Det var så innmari koselig  Hele stemningen, den lave solen og duskregn falt ned på nesen min i det vi satt på verandaen med tapt tid.

SUPRISE PARTY FOR MIN BESTIE

// God what a day .. I have not been so stressed for a long time, and I’m stressed every single day. Not good for the heart says my mother, agree I reply nice back. Regardless! The day started with a few errands before I took hold of myself and drove to the airport. I cried a little on the way in, nervous and excited to say the least. When I saw Kaja again I did not know what to do with myself. So many months away from my little eye stone. I shaked like an aspen leaf as she came out. Just to see her was surreal and I would not let the girl go away from my arms. It was a little touching moment right there, hehe. Moreover, we went at lunch with Kaja, where family and one another good friend had gathered. It was so incredibly cozy. The whole atmosphere, the low sun and drizzle fell on my nose in there we sat on the porch with lost time //

SUPRISE PARTY FOR MIN BESTIESUPRISE PARTY FOR MIN BESTIESUPRISE PARTY FOR MIN BESTIE

– Gjengen allianse, hehe –

SUPRISE PARTY FOR MIN BESTIE

⋅ ENDELIG ER KAJA HJEMME ⋅

Så var det denne overraskelsen. Nysgjerrig per selv er Kaja, og det var ikke lett å holde munn. Vi hadde styrt et par dager med å samle kjente fjes, og det hele foregikk hos Karianne!  Haha, jeg sa forsiktig til Kaja at jeg måtte komme å hente hun litt senere igjen.. Hun ante ingenting i det hun satte seg i bilen og vi kjørte mot Karianne. Jeg hadde nemlig sagt at jeg skulle hente Kari for å så dra dit vi skulle. Når jeg stoppet bilen ba jeg hun bli med inn fordi Karianne ikke har telefon om dagen (den forsvant i Champagnekjøleren på 17. Mai) så vi måtte inn å hente hun. Vi går deretter forsiktig opp på terassen, og SUPRISE! Kaja var sjokkert og det hele var en suksess! Kvelden fortsatte med god vin, grillmat og masse skravling. En helt nydelig kveld med andre ord..
Åh, takk gud for at jeg har fått hun hjem! 

SUPRISE PARTY FOR MIN BESTIE

// Then there was the surprise. It was not easy to keep my mouth shut. Haha, I said gently to Kaja that I had to pick her up a little later again .. She knew nothing as she sat in the car and we drove towards Karianne. I had in fact said that I would pick Kari up, to then go there we was supposed to be. When I stopped the car, I asked her to come in because Karianne not have her phone these days (it disappeared in the Champagne cooler on the national day, haha) so we had to enter to retrieve her. We then walked gently up on the terrace, and SUPRISE! Kaja was shocked and it was all a success! The evening continued with good wine, barbecue and lots of chatter. An absolutely lovely evening in other words .. Oh, thank God that I have got her home //

SUPRISE PARTY FOR MIN BESTIE

16 Responses to SUPRISE PARTY FOR MIN BESTIE

  1. Hvor er bikinien du la ut bilde av på snapchat fra? og kan du legge ut linken til selgeren du kjøpte den kiini bikinien fra ebay?

    • Den er fra Rinikini! Åhh, den linken har jeg ikke lenger.. Jeg bare tok en haha! <3

Leave a reply