Det er ikke bare rykter. Endelig kan jeg fortelle dere dette, og tårene presser seg på. Vi er faktisk i gang med Sweatshop sesong 2! Dette har vi grublet på i lang tid, og vi har alle kjempet langt og lenge for å få det til. Å finansiere et slikt prosjekt igjen er ikke bare bare. Samtidig med alt som har skjedd rundt media, er det ikke sikkert det heller er så veldig trygt. Mamma har nok vært mest redd for dette, at noen faktisk ikke er så glade for at vi kommer tilbake. Dere har også kanskje fått med dere debatten i Det Nye, om det å tørre å være usminket. Jeg har ikke noe i mot å stå fram uten. Mange av dere har sett Sweatshop, og mer usminket enn det tror jeg ikke dere får meg. Jeg rant bort i tårer, svette og empati.

For to uker siden vant Sweatshop Gullruten for beste reality. Det var helt sinnsykt, men også ganske trist. Når jeg tenker tilbake på alt vi opplevde og de vi møtte der nede sitter jeg enda med en klump i magen. Prisen var ikke til oss, men for menneskene der nede. Hvordan har Sokty og de andre det nå? Har Sweatshop virkelig gjort noe bra for de også? Eller er det KUN vi her hjemme som har hørt så mye om saken. Det er det vi nå skal finne ut. For ENDELIG har Aftenposten og Hacienda bestemt seg for at vi skal tilbake og lage en ny serie.
Faen for en seier dette er.

Jeg håper dere vil fortsette å følge oss hele veien fram. Vi har en blogg, et nyhetsbrev og en facebook-side som vi bruker til å fortelle om hvordan vi skal klare dette. Vær så snill og lik oss på facebook –>HER<–! Og såklart.. DEL DEL DEL alt du orker. Jo flere som følger oss nå, jo mere oppmerksomhet vil serien få. 
Så må jeg vise dere en video som rørte meg til tårer. En gutt på facebook sendte meg nettopp denne lille vidosnutten.. Jeg klarte ikke holde tårene inne, huden fikk gåsehud og jeg hulket som en gal. Jeg har så respekt for dette.

-A9

45 Responses to Sweatshop SESONG 2!!!

 1. Kjenner de på videoen! de er herlige mennesker som jeg traff når jeg var i Kambodsja. Du burde virkelig ta kontakt med dem så du kanskje kan lære mer om hva som er baksiden og livet for dem som ikke får jobb i fabrikkene! Stå på videre! Du utgjør en fantastisk forskjell

 2. Jeej!!

  Skulle i det minste ha vært slike nummere på leppene på klærne så man kan sende 20 kr eller what ever til de som lagde den…

 3. JAAA for søren!!! Stå på videre, ildsjel! Takk for at du og dere gjør dette! <3 Jeg er fortsatt interessert i å bidra med kronerulling! <3

 4. Anniken, dette er jo helt insane! Dette kommer av at du har stått på siden dag 1 etter at dere kom hjem. Du har skrevet flere blogginnlegg, stått frem i flere debatter og svart på flere spørsmål i flere intervju – OG DU HAR NÅDD FREM! Du har inspirert meg og jeg er sikker på at ikke jeg er den eneste 🙂 Du er rå til å formidle og skrive, og du er helt utrolig på å vise medmenneskelighet! Hver gang jeg hører det ordet kommer det ett navn opp i hodet mitt «Annijor». Ja, vet ikke helt hva jeg skal si annet enn at jeg er sykt stolt over deg og dere andre som jobber med serien, og jeg ønsker dere alt lykke til med den nye sesongen 🙂 Mitt hjerte banker for det samme, og jeg ønsker å være med å bidra til en bedre verden! Og du, Anniken, har inspirert meg til å gjøre noe med det!!! 🙂 <3 Stå på – du er en god og sterk jente som når akkurat så langt du vil 🙂

 5. Jeg får aldri gåsehud. Det fikk jeg nå! Er super glad. Dette har blitt et tema jeg bryr meg veldig om etter jeg så serien! Masse masse lykke til. Dere er helt fantastiske.

 6. Æ e så rørt. Så sykt stolt. Så sykt gla. Æ vil grin. Så flott at d finnes menneska som dokker. Kan rætt og slett ikke legg ord på det. SYKT. Detta e fantastisk

 7. Så flott, Anniken! Serien, ting du har gjort, skrevet og kun bilder fra serien får meg til å få tårer i øynene. Jeg blir så utrolig rørt og trist og oppgitt. Det er så ufattelig trist at noen mennesker har så mye, men så mange mennesker har så lite. Du gjør en så viktig jobb, og du burde virkelig være stolt av deg selv! Du virker som et fantastisk menneske. Masse lykke til med sesong 2, jeg er innmari spent.

 8. yes! det her er så bra! elsker programmet, det har virkelig fått opp øynene mine!

  jeg har virkelig lyst til å gjøre en forskjell og elsker å vite at det er håp

 9. Nå ble jeg så glad og rørt! Jeg tror virkelig dette er starten på en forskjell for så mye oppmerksomhet den forrige sesongen fikk så skal det bare mangle at denne får minst like mye! Håper ting går etter planen og lykke til!!

 10. Dere gjør en bra jobb bare med å prøve å få ting bedre.. Ber til en gud jeg egentlig ikke tror på i håp om at dere skal lykkes med det dere jobber for, tekstilarbeiderne trenger bedre lønn! Bedre liv! Hjelp..

 11. YES! Jeg kommer til å se episodene 100 ganger, slik jeg gjorde med sesong 1! Har ventet på dette i lang tid! Dette blir SUPERT, gleder meg!!

 12. JAA FOR FAEN!! Helvete, blir så jævla glad av så ne mennesker som deg! Faen som jeg elsker deg, åhh

 13. Anniken, du gjør faen meg en forskjell her i denne lille jævlige verden vi lever i!! og du har inspirert meg, og sinnsykt mange andre, til å gjøre det samme!! TUSEN TAKK for at du er du og at du er så engasjert, sterk og modig

 14. helt fantastisk! men hvorfor akkuratt bare dette landet? finnes flere land, som har større fattigdom!

 15. Det er utrolig bra det dere gjør, og jeg hadde mer enn gjerne deltatt. For sulten min på å hjelpe de som trenger det er vanvittig stor.

 16. ÅÅÅH sitter her med tårer i øynene av begge videoene! Dette har jeg ventet på, og gleder meg sinnsykt til sesong 2! Dere er RÅÅ! Stå på! Dere gjør en stor forskjell <3

 17. Yes, den første sesongen fikk opp øyene mine en god del. Og jeg liker veldig godt hvor åpene dere egentlig er. Og jeg trur ikke så mange tenker egentlig over hvor klærne våre kommer fra. Jeg synnes dere gjøre en kjempe bra jobb.

 18. Neei så artig!

  Den siste videoen er av en haug av vennene mine fra Kambodsja! 😀

  De er bare verdens herligste! <3

  Du gjør en bra jobb og jeg er sååå henrykt over at det blir en ny sesong av sweatshop 2 😁👏

 19. åå så bra! Endelig noen som virkelig gjør en forskjell, jeg digger deg som blogger, du er forbilde!

  Når skal drar dere ned til kampodsja igjen ?<3

 20. Jeg må bare si at jeg synes dere gjør en helt fantastisk jobb. Jeg bryr meg virkelig om tema og synes det er helt fantastisk hvordan dere klarer å inspirere så mye!!! Virkelig helt fantastisk. Jeg skrev til og med om tekstilarbeiderne og sweatshop på elsamenen min. Stå på, dere gjlr en forskjell!!

 21. Må si at dere har gjort en BRA jobb her i Norge, og gleder meg allerede til sesong 2 kommer ut!!

  (Har vist denne serien til klassen og trinnet under oss slik at flere forstår og kan bidra! Alle satt å hulka siste episode, og ABSOLUTT alle satt helt i ro,sa ikke et pip når siste episode var ferdig. Blir helt rørt over hvor flinke, engasjerte og omsorgsfulle dere er 🙂

Leave a reply