Samarbeid med EF / Lokal tid: 20.51SYDNEY OVERRASKER IGJEN!
SYDNEY STROLLIN

SYDNEY OVERRASKER IGJEN!

WHITE WINE & SEA FOOD

SYDNEY OVERRASKER IGJEN!

ANDREA
SYDNEY OVERRASKER IGJEN!

.. BY THE OPERA HOUSE

Hola sweet people! Jeg har blitt møkka sjuk, og da mener jeg tett i skallen. Nesa renner mer enn noengang og kroppen verker. Er det virkelig mulig? Jeg er så ulykkesfugl når det først slår inn. Det var nok fly turen som tok på, om ikke mindre den hektiske uken som sugde livet ut av meg. Jeg tar på meg litt for mye noen ganger, men jeg trives med det. Jeg har gjort det siden jeg var liten.. Jeg trives med å få med meg alt, og ikke minst være travel. Anyway. Vi kom oss likevel ut av senga! I dag tok vi turen til Opera huset, noe jeg skal vise dere masse bilder av veldig snart. Det var aaamazing! Virkelig. Jeg blir stadig overrasket over Australia, eller kanskje Sydney er rettere sagt. Jeg elsker dette stedet. Det dunker i hele brystet når jeg sier det med stolthet. Dette er en perle jeg kommer til å ta med meg resten av livet.

–  –  –

// Hola sweet people! Im really getting sick.. Is it really possible? I have so bad luck when it first kicks in. Anyway, we got ourselves out of bed! Today we took a trip to the Opera house, which I’ll show you lots of pictures of very soon. It was aaamazing! Really. I’m continually surprised by Australia, or maybe Sydney. I love this place. It beets in my whole breast when I say it with pride. This is a hidden pearl I am going to take with me the rest of my life //

SYDNEY OVERRASKER IGJEN!

23 Responses to SYDNEY OVERRASKER IGJEN!

  1. Hei! Vurderer å reise med EF til Australia..Men er litt redd for å dra alene, ihvertfall når dere bare er med hverandre..Så, tror du det går fint å reise alene? Er folkene der inkluderende? Eller er de bare med dem de dro med?

  2. Hei Anniken! Et lite tips når du er i Sydney er å dra inn til Manly, et veldig koselig sted som er 20 minutter med ferge fra operahuset! Anbefales virkelig! Og hver lørdag kl 9(?) er det veldig fint fyrverkeri ved operahuset 🙂

  3. Jeg misunner deg veldig, Anniken. Australia er fantastisk, og så utrolig undervurdert. Sydney er en perle, men virkelig ikke det eneste reisemålet i Australia som er verdt å ta turen. Great Barrier Reef er et korallrev i Queensland, og er et av verdens fineste sted. Queensland slår ikke feil. Det er lett for nordmenn å passe inn i Australia da dette kan skyldes likheten mellom nordmenn og australiere. Innbyggerne i Australia er som oftest ureligiøse, i tillegg veldig laidback og vennlige. Ulikhetene er vel at Australiere er mer utadvendte og er åpne for nye bekjentskap (der har nordmenn noe å lære!). Australske gutter er blant de kjekkeste i verden (!!). Guttene i Australia deler ofte samme interesse; nemlig å surfe. En beskrivelse som passer flere australske gutter perfekt: Rufsete skulder-langt beige-blondt hår hvor hvor den eneste stylingen kommer av saltvann, brune øyne og solbrun hud. Uansett, kos deg masse masse!

  4. Hei Anniken! Kunne du lagd en video av hvordan du fletter håret som den fletta du hadde når dere dro til sidney? Det er så sinnsykt kult med litt bustete flette. 😀 Håper dere koser dere sykt i Sidney!

  5. Hei! Ser ut som dere har det fantastisk! Kan jeg spørre hvilken leppestift du har på her? Den var nydelig!

  6. Du har sikkert fått inn mange innleggsønsker, men et jeg virkelig hadde likte ville vært dine favoritt produkter av Lush.

Leave a reply