KLASSISK MESSING

Ååh, i dag fikk vi en pakke fra Ellos med litt forskjellig interiør… Kan enkelt og greit si at jeg gleder meg veeldig til å vise dere alt sammen. Som sagt er det jo et stort kaos enda da vi ikke har fått alt av hoved møbler, som seng, bord, stoler osv. Haha, dere kan tenke dere. Uansett var jeg nødt til å vise dere denne trilla i dag! Vi har plassert den halvveis mellom kjøkkenet og stuen, da vi har litt grønnsaker og frukt. Men også drikken lett tilgjengelig. Under har jeg også plassert et lite vinstativ som også er fra Ellos! Dere burde faktisk sjekke Ellos sin hjemmeside når det gjelder interiør! Det er så sykt mye fint til en billig penge. Jeg ble helt amazed og nå er sirka halve leiligheten stappet full med interiør fra Ellos.

.  .  .

Trillebord: HER / Vinstativ: HER (adlinks)

4 Responses to T R I L L E B O R D

Leave a reply