reklame – inneholder sponsede produkter

Madeira!! Jeg og Kaia landet sent i går og var ikke i seng før rundt 03 tiden. I dag våknet vi opp til 23 grader og sol. Takk gud, jeg fikk tilbake blodprøvene mine forrige uke og fikk beskjed om at jeg hadde D-vitamin mangel igjen.. Det forklarer jo en hel del. Det som er helt merkelig er at jeg faktisk tar D-vitamin hver eneste dag, og gjør det nesten hele året. Så jeg forsto nå hvor viktig det faktisk er. D-vitamin mangel går ikke bare utover immunforsvaret, men det tærer på skjellete ditt, psyken din og man kan faktisk bli ganske så deprimert. Vel, ikke rart at de sterkeste D- vitaminene nå har blitt reseptfrie på apoteket, jeg har kjøpt dobbel dose og skal slurpe litt sol her nede.. much needed!

// Madeira!! Kaia and I ended up at the hotel around 03 am. Today we woke up to 23 degrees and sunny weather. Thank god I got my blood tests back last week and was told I had vitamin D deficiency again.. That explains a lot. What is quite strange is that I actually take vitamin D every single day and do it almost all year around. So now I understand how important it actually is. Vitamin D deficiency not only destroys the immune system, but you can actually get quite depressed. Well, no wonder the strongest Vitamins D have now become non-prescription at the pharmacy in Norway, I’ve bought a double dose and will be on the sunbeds down here .. much needed

Var også en tur innom @taxfreehanne som hun heter på Instagram på Gardemoen, og jeg må ærlig si at jeg synes hun er skikkelig kul! Storyene hennes på Instagram er interessante og ærlige. Slik det skal være. Dette er godbitene jeg tok med meg! La mer leppomaden er det eneste jeg har testet fra før av, men Sensai produktene har jeg gledet meg til å teste! Sensai er en av mine absolutt favoritt merker, men det er noe dyrt.. Derfor var det veldig snilt at Hanne å stille opp med disse godbitene. Tuuuuusen takk!

// I also took a quick visit to @taxfreehanne as she is called on Instagram at Oslo airport, and I have to say that I think she is really cool! Her stories on Instagram are interesting and honest. How it should be. These are the goodies I brought with me! The La Mer lip balm is the only thing I’ve tested before, but I’ve been looking forward to testing the Sensai products! Sensai is one of my absolute favorite brands, but it is something expensive .. Therefore it was very kind that Hanne gifted me these goodies.

På gardemoen før passkontrollen har de også en skikkelig bra solbrille butikk! Der får du dyre merker som Dior, Prada, Celine osv til en mye billigere penge enn du gjør på butikker i Oslo! Så ta en tur innom der neste gang. Jeg forelsket meg i disse fra Dior! Skal vise dere hvordan de ser ut på senere.

//On the airport before the passport control they also have a really good sunglasses shop! There you get expensive brands like Dior, Prada, Celine etc for a much cheaper price than you do at shops in Oslo! So take a walk there next time. I fell in love with these from Dior! Will show you how they look later!

3 Responses to TAXFREE SHOPPING & MADEIRA

  1. Hva betalte du for solbrillene, hilsen en som har siklet på de en stund 😀 kos deg videre på ferie <3

Leave a reply