THE BUTCHER´S DAUGHTER! THE BUTCHER´S DAUGHTER!THE BUTCHER´S DAUGHTER!

VEGETARIAN AVOCADO SALAD

I dag startet jeg og Kaja dagen med å ta oss en tur til Soho igjen (love that place) for å dra på Butcher´s daughter. Forrige gang dro vi til Delicatessen.. Jeg skal helt ærlig si at jeg har vært litt skuffet over maten her nede. Disse to stedene følte jeg var nødt til å dra, fordi alle bloggerne har skrevet så bra om det. Haha, wtf really? Jeg anbefaler friesene på Delicatessen, de var rett og slett aaamazing.. Men resten var så innmari smakløst, begge gangene jeg var der. Rett og slett veldig smakløs mat på begge stedene. Kanskje jeg er sær, men jentene var mer enn enig med meg, så neste gang blir det heller en resturant på magefølelsen. Ikke alle bloggernes anbefalinger!

THE BUTCHER´S DAUGHTER!THE BUTCHER´S DAUGHTER!THE BUTCHER´S DAUGHTER!

SNEAK PEAK ON TODAYS OUTFIT

Så dagene går her nede. Jeg prøver å få fikset nytt design om dagen og litt andre endringer på bloggen. Gleder meg til å få et nytt og fresht design igjen! Har også bestemt meg for å bli i NY litt lenger enn planlagt, så jeg har flyttet inn sammen med Kaja! Wihu

THE BUTCHER´S DAUGHTER!

«Today I and Kaja started the day to take a trip to Soho again (love that place) to go on Butcher’s daughter. Last time we went to Delicatessen .. I will honestly say that I’ve been a little disappointed by the food down here. These two places I had to go to, because all the bloggers have written so good about them. Haha, wtf really? I recommend the fries on Delicatessen, they were simply AAAmazing .. But the rest was so incredibly tasteless, both times I was there. Simply very tasteless food at both locations. Maybe I’m weird, but the girls were more than agree with me, so the next time it becomes rather a resturant on my stomach feeling. Not all the bloggers’ recommendations! I have also forgot to explain why I am in the USA, haha. I promise to do that asap!»

-A9

9 Responses to THE BUTCHER´S DAUGHTER!

 1. har du tenkt å dra til brooklyn? det burde du, det er såå bra!
  hvis du drar dit burde du virkelig spise på five leaves oyster bar, det er heath ledger sin restaurant som han lagde før han døde. Bare ta suben til greenpoint, så er det like ved! rett i nærheten ligger også en syykt fet vintageshop, rett over gata til brooklyn brewery:)

  kos deg:)

 2. Anbefaler Buddhakan og Sur.. Virkelig 2 steder man må spise på når man først er i NY. Du vil ikke bli skuffet! Er i det dyrere laget, men det er 100% verdt det.

 3. Dere burde serriøst dra til Ninja restauranten i New York, den er utrolig kul og med hele ninja temaet + mer! Men da burde man bestille på forhånd, pleier å bli fullt fort.
  Ellers så anbefaler jeg pizza, spesielt Lombardis.

 4. Hey!
  Du, jeg lurte på om du kan svare på et par spørsmål;
  Hvordan var det å ta tatovering under foten, var det vondt? Verdt det?
  Er det sånn at de har begynt å fade bort, og var det vondt å gå i lang tid etter?
  Setter veldig stor pris på om du kunne svart på det. Vurdere å ta under foten selv!

  • Det er piss vondt, og vondt og vondt. Jeg har det enda, helt individuelt om det fader eller ikke:) Er vondt i det du tatoverer, jeg kunne gå med engang etterpå:)

Leave a reply