annonse

FRITZ HANSEN x NORDISKA

Jeg tror jeg kanskje alltid har drømt om å ha store middagsselskaper, det var iallefall det jeg så for meg når jeg var yngre. Store middager med venner rundt bordet og fulle rødvinsglass (fordi vi endelig var gamle nok). Så blir man eldre, og 30 kvadrats leilighet ble min når jeg flyttet til Oslo. Der var det ikke plass til store selskaper, men nå? Enda flere år senere, så ja, nå er det plass. Mer enn nok faktisk. Den oppbygningen der har vært skikkelig god å smake på. Så spisebordet var faktisk det aller aller første jeg kjøpte til leiligheten. 260kg med ekte marmor, haha. Hvordan vi fikk det opp spurte du? Ikke spør!! Planen var egentlig å ha ganske lyse spisestoler, men i og med at lerettet mitt alltid er hvitt ville vi ha noe med litt mer kontrast i. Disse spisestolene fra Fritz Hansen, kjøpt på Nordiska galleriet – var mildt sagt helt perfekt. Stoler som kommer til å leve lengre enn meg, det er jeg helt sikker på. Jeg er og forblir en sucker av god kvalitet som varer livet ut, og da trenger man heller ikke bekymre seg for det. Jeg går 100 ganger fortere lei av ting jeg kjøpte halvveis, enn det jeg kjøpte en gang. Jeg ser det f eks på sofaen min, jeg vet jeg aldri kommer til å bytte den ut slik jeg alltid gjorde med mange billigere varianter. Vi gikk for valnøtt, og skinn! Skikkelig gode er de å sitte i også.

// I think I may have always dreamed of having big dinner parties, at least that was what I envisioned when I was younger. Great dinners with friends around the table and full glasses of red wine (because we were finally old enough). Then you get older, and a 30 square meter apartment became mine when I moved to Oslo. There was no room for big companies, but now? Even more years later, so yes, now there is room. More than enough actually. So the dining table was actually the very very first thing I bought for the apartment. 260kg with real marble, haha. How did we get it up you asked? Do not ask!! The plan was actually to have fairly light dining chairs, but since my canvas is always white, we wanted something with a little more contrast in it. These dining chairs from Fritz Hansen, bought at Nordiska galleriet – were, to put it mildly, absolutely perfect. Chairs that will live longer than me, I’m sure. I am and will remain a sucker of good quality that lasts a lifetime, and then you do not have to worry about it either. I get tired of things I bought halfway 100 times faster than what I bought once. I see it on my sofa, for example, I know I will never replace it as I always did with many cheaper varieties. We went for the walnut, and the leather! They are really good to sit in too!!

Chairs: HERE / Table: HERE

Leave a reply