SOFT AS BUTTER

Okey, okei okei!! La oss snakke om gardiner.. fordi jeg, helt oppriktig trodde aldri at gardiner skulle gjøre en så enorm stor forskjell. Jeg vet det kan endre et helt utrykk i et hjem, men man forstår det ikke helt.. før man faktisk ser det. Det skjedde her. Tidligere i år fjernet jeg alt vi hadde av gardiner da de rett og slett så for billige ut i forhold til hvordan leiligheten vår har blitt, og de var ikke sånn av veldig god kvalitet heller.. Så etter å ha flyttet litt rundt tenkte jeg det var på tide å skaffe noen ordentlig gardiner jeg kunne tenke meg å beholde i all tid fremover, og det har jeg scoret høyt på. Jeg bestilte faktisk disse gardinene, litt, i blinde fordi jeg så de på Instagrammen til Jorunn stiansen, og falt pladask. De var nemlig kjøpt i Kristiansand, men det var heller ikke noe problem for når jeg kontaktet @atelierribe på Instagram sendte de meg masse bilder, hjalp meg med lengder og hvordan jeg skulle få tak i pene oppheng. Så uten å ha sett de i virkelig live satset jeg på at det ble bra.. og det ble det. Dette er by far de fineste gardinene jeg har sett i mitt liv, og de kan ikke måle seg for hvordan det er i virkeligheten. Itillegg er de myke som smør, jeg aner ikke hvorfor, og jeg vet det ikke er noe jeg skal ha på huden hver eneste dag, men det er latterlig mange av mine venninner som faktisk tar på de, og da sier de.. «oi».. Er også så glad for at jeg gikk for en bittelitt mer kremet farge enn kritt hvitt, som jeg føler alle gardiner i butikken er.. det ble så fint!!!

I stuen valgte vi å gå for en litt annen farge for å få litt varme inn. Samtidig som de passer veldig godt til kjøkkenbenken og marmoren. Det er faktisk disse Jorunn hadde på sin Instagram, så det er eksakt de samme som jeg falt helt for. Og bare det at man kan bestille akkurat hvor lange gardiner man vil var en drøm. Det var like enkelt som det høres ut som, og til å aldri ha sett de før, kommer jeg til å ha de i lang lang laaang tid fremover.

Gardinene er kjøpt på Atelier ribe (instagram: HER)

4 Responses to THE MOST BEAUTIFUL CURTAINS

Leave a reply