annonse

THE JENSEN PRESTIGE CONTINENTAL

Herregud, herregud, herreguuud!! (mamma liker ikke at jeg sier herregud), men det er ikke så veldig mye annet å si. Har dere sett noe så… fantastisk? fluffy? vakkert? Ja, den er like myk som den ser ut som. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Når vi først begynte å se på senger, var jeg ganske rask med å søke opp Jensen senger. Det har vært en stor drøm i mange år, og eie en skikkelig seng. Jeg trenger ikke fortelle dere hvor mye tid man bruker i sengen, og hvor viktig søvn er. Men jeg kan fortelle dere at siden jeg flyttet inn i Desember har jeg ligget på gudene vet hva av madrasser på gulvet, og fysøren jeg har sovet så dårlig. Haha, enda verre med min nesten to meter lange kjæreste – har vi vært mildt sagt ganske grinete på morningene. Så søvn, og god seng er faktisk en investering i livet, har jeg erfart. Jensen er noe av det beste jeg har sett innen kvalitet, og det er jeg ekstremt opptatt av. De er faktisk svanemerket, noe jeg tror er de eneste på seng i Norge. Ikke nok med det, så lages de her! Vi gikk for Prestige Continental i fargen «Nature429» – jeg har faktisk prøvd meg frem til den jeg likte aller best. På overmadrass gikk vi også for den aller aller mykeste og tykkeste de hadde – så sengen er som å ligge på en sky. Den heter «Starrose»!

Når jeg så på Jensen sine senger klarte jeg heller ikke gå fra disse nattbordene i sort. Jeg har slitt skikkelig med å finne nattbord, og har heller aldri hatt plass til et, så når jeg så disse var valget ganske lett. De sklir inn i de sorte detaljene vi har i leiligheten og gir alt et litt maskulint utrykk i ellers veldig klassiske omgivelser. Itillegg føles de ordentlig stabile og har en skinnflekk under som du kan f eks ha magasiner eller bøker på. Inni har de også et lite genialt hull til telefon lader slik at man kan lade inni skuffen! Ser veldig veldig mye penere ut, og praktisk for meg slik at jeg faktisk må legge fra meg telefonen når jeg har lagt meg! Synes de er skikkelig fine og gleder meg til å finne noen fine oljelamper vi kan ha!

HVA ER FUNKSJONENE?:

Når jeg så denne lille saken første gang var jeg helt sikker på at det var senger som løftet ryggen, og jeg tenkte – ånei, det kan jeg bare ikke ha. Jeg er 25 år!! Haha, men jeg fant fort ut at denne saken er til noe helt annet. Noe som kommer til å bli så livsviktig for min kvalitet i livet at gudamei. Etter jeg begynte å blø (for å være eksakt er jeg på 10ende måned) har jeg hatt så mye vondt i korsryggen at noen netter har jeg stått opp for å rett og slett sitte i sofaen. Det har vært helt uutholdelig. Jensen har en funksjon på sengene sine, som SENKER og LØFTER korsryggen (eller dvs hele hoftepartiet ditt) opp og ned slik du ønsker. Når jeg prøvde denne funksjonen første gang holdt jeg på å gråte. Jeg forsto med engang hvor mye bedre jeg kommer til å ha det, hver eneste dag (og natt). Får gåsehud av å skrive om det. Så viktig for oss jenter!!

Ikke nok med alt jeg skal skryte om i dag, så er det detaljene. Når du velger en Jensen seng kan du så klart tilpasse madrass, seng, gavl osv etter hva du ønsker deg. Vi gikk for messing ben for å matche resten av leiligheten, og jeg elsker alle de fine detaljene. Sengen blir ikke bare en seng, men et skikkelig kvalitetsmøbel med sømmer, og stilrene detaljer.

Så da.. var det bare å løpe til nærmeste forhandler.. nå!

6 Responses to THE NEW JENSEN BED

  1. Et bra valg. Jensen er kremen av senger har hatt mange moddeler gjennom årene.I fjor gikk for en regulær, med smartempo overmadrass og messingben.sengen.Sengen er helt genial.😊

    • jeg husker ikke faktisk, det var bare et igjen på en eller annen norsk nettside som hadde det <3

Leave a reply