inneholder reklamlenker

jeg har alltid elsket røde lepper, men det er mye farger der ute og det tok noen år før jeg fant en perfekt match. Når det kommer til sminkepungen min har jeg favoritter helt tilbake til 15 års alderen, finner jeg noe jeg liker, så holder jeg ut med det i lang tid. Sånn er jeg kanskje med alt her i livet. For et par år tilbake fant jeg mac sin “russian red” og vi har vært venner leeenge. Det er den mest elegante rødfargen jeg kan tenke meg, og passer nok til jenter med både blondt og mørkt hår vil jeg tro. Den er ganske kald, dyp og virkelig popper. (reklamlenke) Russian red finner du: HER

// I’ve always loved red lips, but there are many colors out there and it took a few years before I found a perfect match. When it comes to my makeup bag, I have favorites dating back to the age of 15, I find something I like, and I keep it for a long time. I might be that way with everything here in life. A few years back I found mac “russian red” and we have been friends for a looong time. It is the most elegant red color I can imagine, and is suitable for girls with both blonde and dark hair I would think. It’s pretty cold, deep and really popping.

så til min nye venn, mac sin “dubonnet”. Denne kom jeg egentlig over helt tilfeldig da jeg var på utskikk etter en dyp dyp rød med litt gloss til Halloween! Jeg skulle nemlig bruke den litt som liner under øyene, og som leppestift. Denne visste jeg så klart ikke hvordan så ut før jeg kom hjem, men jeg elsker den! Denne er virkelig dyp, og kald. Den perfekte vinterrød til festsesongen. (reklamelenke) Dubonnet finner du: HER

// so to my new friend, mac “dubonnet”. This one I came across quite randomly when I was looking for a deep deep red with some gloss for Halloween! I was going to use it as a liner under the eyes and as a lipstick. This one I didn’t really know what looked like before I got home, but I love it! This one is really deep, and cold. The perfect winter red for the festive season. 

Leave a reply