THE PERFECT WHITE DRESS THE PERFECT WHITE DRESS THE PERFECT WHITE DRESS THE PERFECT WHITE DRESS

· MY OUTFIT ON FRIDAY ·

Som sagt så var jeg på dette vorset da dere! Jeg kledde meg i kjole, noe både den ene og den andre var forbauset over. Altså, jeg går ikke ofte i kjole med mindre det også er navnet på store t-skjorter. Så for en gangs skyld kjørte jeg på med både kjole og hvitt. Haha, bra Anniken! Flink er du. Anyway, kjolen finner dere på Bikbok! En nydelig kjole med halvåpen rygg. Noe som passer meg fint da tatoveringen også fikk lov å vises i det jeg tok det udusja håret mitt opp i en rufsete hestehale. De siste dagene har flydd forbi meg i det jeg sitter med tastaturet en sen kveld. Denne tiden, jeg må slutte og bable om tiden. Likevel sto jeg i sted å skikket på nudlene som kokte. Jeg kunne ikke forstå hvorfor det tok så lang tid, det pleier jo aldri å ta så lang tid? Jeg skikket bort på dokumentaren jeg så på – 2 minutter bare? Hæ, har jeg ikke sett på denne i en halvtime. Jeg måtte sette meg ned, en liten del av hjernen min stoppet opp tror jeg. Haha, en liten feil i systemet kanskje. Noe funka ikke ihvertfall, det er sikkert. Å jo, nudlene var gode.

THE PERFECT WHITE DRESS

// I dressed in dress on friday, which both the one and the other was amazed. Thus, I do not go often in a dress unless it also is the name of the large T-shirts. Haha, good Anniken! Anyway, the dress you can find on BikBok! A lovely dress with half open back. Which suits me fine when the tattoo is also allowed to appear. The last few days have flown past me as I sit with my computer a late night. This time, I have to stop and rant about time. Yet I stood in place to make my noodles. I could not understand why it took so long. I looked on my documentary I saw on – 2 minutes only? Huh. I had to sit down, a small part of my brain stopped I think. Haha, a little glitch in the system maybe. Something did not work, it is certain. Oh yes, the noodles were good by the way, haha //

THE PERFECT WHITE DRESS

13 Responses to THE PERFECT WHITE DRESS

  1. Kunne du vurdert å skrive et innlegg om hvordan du opplever sosial angst? Jeg mener å ha lest at du til tider har det, og som en ganske engstelig person, er det ganske interessant å se at personer som lever vidt forskjellig fra meg også kan ha det sånn som meg. For meg er det nettopp denne angsten som stopper meg fra å tørre å leve og vise meg for omverdenen, så jeg velger heller å isolere meg og drømme bort dagene mine. Hvordan klarer du å være så synlig?

  2. Åh, hvor er skoene fra? Også skrives det kikket, ikke Skikket! Innholdet i tekstene dine er jo så fint, men med riktig skrivemåte blir det enda bedre 🙂

Leave a reply