TODAY I`M WEARING:

Jacket + pants: Holzweiler
Fluffy loafers: Gucci
Sunglasses: @dinebrillerdk (instagram)
Bag: Zara

Photo: @hakonjorgensen

12 Responses to THE YELLOW OUTFIT

 1. Heia!

  Lurer på hvor buksen som du hadde på deg da du prøvde louboutin skoene er fra? Den var kjempefin! Og ble det nye sko haha?

 2. Hei kjære Anniken. Jeg vet du kanskje får det spørsmålet så utrolig ofte, men jeg går og tenker på dette hver dag jeg går forbi en bokhandel- slepper hun boken ut snart? Er hun ferdig? Blir det noe av i det hele tatt? Jeg ser så frem til å lese den, og håper den kommer ut så snart som mulig. Trenger å lese en bok som er skrevet av noen som deg, en bok som kan fortelle det ufiltrerte og poetiske, det stygge og det fine, og det triste og oppmuntrende. I mellomtiden hvis det blir en stund til- har du en god bok å anbefale? Har låst meg selv litt inne og ønsker ikke noe kontakt med det overfladiske som skjer utenfor mine fire små vegger, men har et stort ønske om å lese en goood bok, eller flere. Kanskje du kan lage et innlegg med bokanbefalinger? Bøker som inspirerer deg til å skrive?

 3. Håper du svarer!

  Nå har jeg prøvd å lete i flere dager etter en sang i instastoryen din…

  Den er i et av «høydepunktene» på det bilde der det står «I felt some deep happiness» og det er piano og på slutten av videoen synger ei jente «down by the river…»

  SÅ hva heter sangen???

 4. Hei! Jeg har plutselig havnet opp i #bloggerne og nå sett de siste episodene av nyeste sesong. Dette er kanskje ikke stedet men sier det like vel, herregud så tøff og fin du er. For alt du er og står for, for alt du har vært gjennom og går gjennom. Anyway – liten major side track der, det jeg skulle spørre om er, de mørke store solbrillene du bruker i Vegas/ LA, hvor er de fra?? :)) lots of love x (beklager hvis denne kommentaren kommer flere ganger, får feilmelding her lol))

Leave a reply