Topp: Bikbok / Bukse: Gina Tricot / Jakke: Liujo / Veske: Mulberry Oversized Alexa / Sko: Uggs

Endelig er kåpen min nede fra loftet. Endelig ser jeg høstblader overalt. ENDELIG! Jeg er så glad for at det er høst, nydelige høsten min. Dagen idag har egentlig vært altfor stressende etter min smak på mandager. Skulle så gjerne ønske at jeg bare kunne legge meg ned på sofaen en hel dag, bare en dag. Jeg savner det, å kunne drite litt i tiden. Sånn er det ikke lenger. Det er alltid noe å gjøre, uansett. Ikke føler jeg meg spessielt fin idag heller, og da er dagen min godt ødelagt. Ikke at jeg må føle meg perfekt hele tiden, tvert imot. Det bare er sånne dager, når man føler at ingen verdens ting ser bra ut. Blææ. Fyfy, jeg må sette mer pris på ting. At jeg i det hele tatt har hår på hodet, eller ben å gå med. Jeg skulle skammet meg.

-A9

42 Responses to THIS COLD MONDAY

 1. Nydelig spør du meg! Og det er du alltid på bildene dine og, veit ikkje om det går an å bli penere enn deg!:)) Skulle gjerne vert i dine sko xD

 2. Så det nye innlegget før du slettet det og det fikk faktisk en tåre til å trille. Jeg synes du har all rett til å publisere innlegget men jeg kan godt skjønne at du er redd… Jeg har selv en eldre søster og bror som jeg er tett med, så det gjør vondt og det får meg til å tenke når du skriver at du ikke har snakket med dem siden du var 10år. Jeg skjønner ikke hvordan slike ting kan skje. At noen kan kutte kontakt med noen som står så nært så plutselig men det er vel bare slik noen er. Jeg håper det går bra med deg, du har en fantastisk blogg og er helt nydelig 🙂 Kanskje du publiserer innlegget igjen, jeg håper på en måte det, men du må gjøre det du føler er rett. Stå på!

 3. så nydelig du er!

  kunne du hatt en spørsmålsrunde om gutter/jenter og kjærelighet som du og mikkel svarer på?

 4. Hei Anniken!! Så du postet ett innlegg for 1 time og etter å ha lest kommentaren oppforbi forstod jeg det var veldig personlig… Kan du ikke poste det igjen? Vi er her for deg uansett og ønsker deg alt vel!

  Klem:-))

 5. jeg synes du virker som en utrolig sterk person, og jeg synes at du har rett til å fortelle din side av saken uasett hva:) det er tross alt en del av ditt liv <3 <3

 6. Jeg satt nettopp å leste innlegget du slettet for andre gang, og da jeg skulle lese kommentarene, så var det borte. Jeg hadde fanen oppe i mange timer, for det så utrolig fint skrevet, selv om det ikke var noe hyggelig. Anniken, jeg ønsker deg alt godt og den beste høsten noen sinne!

  Selv om livene våres er veldig forskjellige, så ga innlegget ditt meg noe helt spesielt som jeg kan ta med meg videre! Jeg håper at du aldri slutter blogge, for det du poster gir meg noe helt spesielt! <3 Tusen takk! <3 <3

 7. Rakk ikke og se innlegget før du postet det, men alt jeg kunne se var overskriften på bloglovin´Jeg er ikke ett enebarn´. Håper du poster det en gang igjen, men er helt og fult forståelig om du ikke vill, for jeg tror jeg skjønner handlingen! Du er sterk Anniken.

 8. kan du ha en hårvideo om hvordan du lager den frisyren du har på deg på disse bildene? Veldig fint antrekk og hår 🙂

Leave a reply