1. Hva slags kamera bruker du? – Leica Q
//what camera do you use? – Leica Q

2. Hvor er sofaen din fra? – Den er fra Milla på aker brygge (merket er saba italia) og er en modulsofa! aka, du kan mixe og matche.
//where is your couch from? – From the brand saba italia!

3. Har du og Cornelia sluttet med podcast? – Nei, men corn går igjennom en litt tøff periode i livet akkurat nå, så vi kommer snart tilbake!
//what is happening with the podcast? – Cornelia is going through something right now, but we will soon be back on track! 

4. Hvordan har du det om dagen, du er så veldig “stille”. -Jeg har hatt noen måneder med litt skjør psyke, og sosiale medier det.. det gjør meg ikke noe mer godt. Det har kommet til et punkt i livet mitt hvor jeg sto opp på morgningen og tenkte “hva kan jeg kle på meg i dag slik at jeg kan se bra ut på Instagram?”. Det er ikke sunt. Jeg skal kle på meg fordi jeg vil føle meg selv fin, ikke for å føle meg fin for andre. Jeg har mye å tenke på, bare.
//how are you, you seem so quiet these days? – The last month has been a bit difficult with my mental health.. and social media doesnt make it any better. One morning I caught myself thinking “what should I wear today, so I can look good on Instagram?” that´s not me. I wan to dress myself for myself, not for people on Instagram. I don´t know if I do the things that makes me happy anymore.

5. Hvilke størrelser har du i shopredone buksene dine? – Jeg har 25 i mine “gamle”, men de er litt trange. 27 i mine siste, men skulle nok hatt en 26!
//what size do you have in your shopredone jeans? – I have 25, 26 and 27 and I think 26 is my perfect size!  

6. Hva er fargen på veggen i leiligheten din? – Jotun med fargen “hvit lin”
//what is the color you have on your walls? – the color “white linen”, the brand is jotun (think its norwegian?)

7. Hvor kjøper du bukser? – Filippa K, Acne, Redone og innimellom Zara. Det er faktisk det tror jeg!
//where do you buy your trousers, jeans etc? – Filippa K, Acne, Redone and sometimes Zara! 

8. Hvorfor er du ikke på fashionweek? – Haha, jeg har hele tiden lurt på hva jeg skal der, men kjenner jeg har litt lyst neste år
//why are you not on fashionweek? – Haha, I actually don`t know. I maybe want to go next year, I just see my social anxiety everywhere.

9. Er du med på bloggerne neste sesong? – maybe baby
//are you going to continue in the tv show “bloggerne” in norway? – maybe! 

rememeber to ask all questions whenever and I´ll answer them next week angels xx

9 Responses to THIS WEEKS QUESTIONS

Leave a reply